Başkan Üzüm’den Mimarsinan OSB’de “Fabrika” Ziyaretleri

Başkan Üzüm’den Mimarsinan OSB’de “Fabrika” Ziyaretleri

AK Parti Kayseri İl Başkanı Fatih Üzüm, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ve Kayseri Milletvekili Şaban Çopuroğlu şehrin istihdamına katkı sağlayan Mimarsinan Organize Sanayi Bölgesi'ndeki fabrikaları ziyaret etti.

Sanayi ve üretimin merkezi Kayseri’de istihdama katkı sağlayan firmalarla bir araya gelmeyi sürdüren Üzüm, Büyükkılıç ve Çopuroğlu, bu kapsamda Ay Çit Panel, Koçoğlu Pimapen, Mywin, Nalbantoğlu ve Ödül Enerji’yi ziyaret ederek yönetici ve çalışanlarla buluştu.Fatih Üzüm, Memduh Büyükkılıç ve Şaban Çopuroğlu, fabrikaların Yönetim Kurulu başkanları ve üyeleri tarafından yönetim binası girişinde karşılandı.

Kayseri Mimarsinan OSB Bölgesi’nde gerçekleşen ziyaretlerin sonunda konuşan Üzüm, “Cenab-ı Allah organize sanayilerimizdeki kardeşlerimize helalinden bol rızık versin. Mimarsinan OSB bizim gururumuz, yaptığı çalışmalarla, ihracatıyla, ürettikleriyle, marka değeriyle, mobilyanın başkenti olarak Kayseri’mizin her zaman en önemli merkezlerinden birisidir. Şehrimiz kendisinden her yönüyle söz ettiren, paylaşılan, takdir edilen bir konumdadır. Gerek şehrimize katkı sağlayan kurum ve kuruluşlarımızın yöneticilerinin her birine ayrı ayrı teşekkür ediyoruz. Cumanız mübarek olsun” ifadelerini kullandı.

Google+ WhatsApp