BAŞKAN YILDIZ'IN GİRİŞİMİ İLE KARAÖZÜ ATIKSU VE ARITMA TESİSİ İHALESİ YAPILDI

BAŞKAN YILDIZ'IN GİRİŞİMİ İLE KARAÖZÜ ATIKSU VE ARITMA TESİSİ İHALESİ YAPILDI

Göreve gelmeden önce Sarıoğlan'ın kalıcı, örnek ve modern alt yapı hizmetlerini alması için söz veren Belediye Başkanı Ali Osman Yıldız'ın girişimi ile , Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (KASKİ), Karaözü biyolojik atık su arıtma tesisi yapım işi ihalesini gerçekleştirdi. 
İhalelerin Yönetim Kurulu Toplantı Salonunda yapıldığını belirten KASKİ Genel Müdürü Ender Batukan, “Söz konusu ihaleler; Temizlik ve büro personeli hizmeti alımı, İncesu ilçesi Tahirini mahallesi ileri biyolojik atık su arıtma tesisi yapımı ile Sarıoğlan ilçesi Karaözü mahallesi ileri biyolojik atık su arıtma tesisi yapım işi,” dedi.
İhalelerin yönetim kurulu üyeleri, komisyon başkanı ve üyeleri ile katılımcılar huzurunda yapıldığını açıklayan Batukan, ihale sonuçlarının komisyon üyelerinin yapacağı değerlendirmeden sonra belirleneceğini belirterek,'Sarıoğlan ilçesi Karaözü mahallesi ileri biyolojik atık su arıtma tesisi yapım işi ihalesine 4 firma katıldı. Bunlardan; Detay Arıtma Sistemleri 1.405.000,00 lira, Korkmazlar İnşaat 1.413.000,00 lira, Alpay Mühendislik 1.437.000,00 lira, Motif İnşaat 1.450.000,00 lira teklif verdi” dedi.
Sarıoğlan Belediye Başkanı Ali Osman Yıldız, bu tesisin şimdiden Karaözü ve Sarıoğlan'a hayırlı uğurlu olmasını diledi.

Google+ WhatsApp