Bayramlaşmada Silahlı Kavgaya Ceza Vedat Yunus İkizoğlu Kastamonu

Kastamonu´da 2011 yılı Ramazan Bayramı´nda, bayramlaşma töreninde çıkan tartışma sonrası çıkan bıçaklı ve silahlı kavgaya karışanlar, mahkemece cezalandırıldı. Kastamonu´da 2011 yılının Ağustos ayı

Kastamonu´da 2011 yılı Ramazan Bayramı´nda, bayramlaşma töreninde çıkan tartışma sonrası çıkan bıçaklı ve silahlı kavgaya karışanlar, mahkemece cezalandırıldı.
Kastamonu´da 2011 yılının Ağustos ayı içerisinde İhsangazi ilçesinde Ramazan Bayramı´nda bayram namazının ardından bayramlaşma esnasında bir grup arasında tartışma yaşandı. Tartışmanın büyümesi üzerine Emin D., elindeki bıçakla Ahmet K. ile Emin K.´ye saldırdı. Ahmet ve Emin K. ise, yanlarında bulundurdukları silahla etrafa ateş ederek birkaç kişinin yaralanmasına neden oldu.
Daha sonra taraflar hakkında Kastamonu Ağır Ceza Mahkemesi´nde dava açıldı. Yargıtay tarafından tekrar görüşülmesi istenilen davanın karar duruşmasına, tutuklu sanık Emin D. ile Ahmet K. ve Emin K. katıldı. Mahkeme heyeti, bıçaklı saldırgan Emin D.´yi 4 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırırken, silahlı saldırganlar Ahmet K.´nin beraatına, Emin K.´yi de 2 bin 240 TL para cezasına çarptırdı. Mahkeme heyeti, Emin K.´nin cezasını da hükmün açıklanmasının geri bırakılmasına karar verdi.
(Vİ-SO-Y)

22.10.2014 18:48:21 TSI

Google+ WhatsApp