Biz Gülen adam, onlar söven adam oldu

Biz Gülen adam, onlar söven adam oldu

İstişare toplantısında konuşan Başkan İlmek: Biz Gülen adam, onlar söven adam oldu İncesu Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Av. Mustafa İlmek, istişare toplantısında İncesu halkı ile bir araya geldi. Toplantıda konuşan İncesu Belediye Başkanı Mustafa İlmek “Bizim halkımıza sarıldığımız, birlikte güldüğümüz suç oldu. Biz Gülen adam, Onlar Söven adam oldu. Türlü türlü iftiralarda desiselerde bulunuyorlar. Bizim işimiz de onların alnının ortasına doğruyu yapıştırmak” dedi.

Yaklaşan yerel seçim öncesi İncesu Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Av. Mustafa İlmek, istişare toplantısı düzenledi. Belediye Düğün Salonunda düzenlenen toplantıya AK Parti Milletvekili Şaban Çopuroğlu, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Yavuz Karaçavuş, AK Parti Gençlik Kolları İl Başkanı Hayri Danacı, AK Parti İncesu İlçe Başkanı Mehmet Koç, MHP İncesu İlçe Başkanı Seçkin Kızılışık, Gençlik Kolları, Kadın Kolları İlçe Başkanları ve vatandaşlar katıldı.
AK Parti ve MHP İlçe Başkanlarının ardından konuşan İncesu Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Av. Mustafa İlmek, “Birileri yanında götürdüğü taraftarları ile çıktığı sandalyeyi kırarken, bizler sandık rekoru kıracağız. Bizler dava adamıyız. Çıktığım yolda hiçbir engel tanımadım. Çünkü arkamda biliyorum ki İncesu halkı var. Partimiz 3 Şubat itibariyle beni aday yaptı. 4,5 yıl evde yatıp sonra halkın adamıyım diye ortaya çıkanlardan değilim. Bizler gönülleri fethetmek için çalıştık. Hiçbir vatandaşa yüzümüzü ekşitmedik. Kapımızdan kovmadık. Her vatandaşı baş tacı yaptık. İyilik yapıp bize karşı olanlar bunu anlamamış olabilir. Biz insanlığımızın gereğini yapıyoruz ve yapacağız. Bizim halkımıza sarıldığımız, birlikte güldüğümüz suç oldu. Biz Gülen adam, Onlar Söven adam oldu. Türlü türlü iftiralarda desiselerde bulunuyorlar. Bizim işimiz de onların alnının ortasına doğruyu yapıştırmak. Geçen hafta 700 kişi çalıştırdığımızı söylüyorlardı. Şimdi bin kişi çalıştırıyor demişler. Kardeşimiz bizim personel sayımızı part time olanlarla 345 kişidir. İddiasını ispat edemeyen müfteridir” dedi…
Geçmişte otel satanların şimdi otel yapacağım iddiasında bulunduğunu söyleyen Başkan İlmek “Bizler bu ilçe için gayretli çalışmalar yaptık. Atatürk anıtı kenarda park içinde köşede kalmış bir yerde idi. Biz Atatürk Anıtımızı layık olduğu yere İlçemizin meydanına getirerek tören alanı oluşturduk. Esnaflarımızın dükkanlarını tek tip giydirdik. Hiçbir esnaftan para da almadık. Başkaları ne yaptı 2008 yılında!  Encümen kararı ile yüzde 50’sini esnaftan talep etmiş. İlçede otel yapacağım diyenler 2007’de oteli sattı. Şimdi ilçede otel yok deyip otel yapacağım diyor. Yalanlarını hepsinin alnına yapıştıracağım. Yalandan vergi alınsa onlar ödeyemez. Bizler cami imamını, muhtarını kovan başkan olmadık. Bizler bu memleketin garibanına sahip çıktık. Vicdan sahibi olmayanlar bunu anlamaz. Hiç kimsenin olur işini bozmadık. Kimseyi kırmadık, dökmedik. Bu nedenle 32 bin nüfuslu İncesu’da giremeyeceğim kapı yok. Biz seçim döneminde birilerini arayıpta toplantı yap da gelelim demedik. Allah razı olsun herkes bizleri çağırıyor. Minderine davet eden herkese gideceğiz” şeklinde konuştu.
AK Parti Kayseri Milletvekili Şaban Çopuroğlu ise “5 yıla yakın İl Başkanlığı yaptım. Yerel seçimlerde 17-0 yaptık. Çalışkan İl Başkanım, İlçe Başkanlarım ve Belediye Başkanlarım var. 31 Mart seçimlerinin de 17-0 devam edeceğini ümit ediyorum. Teşkilatlarımız gayret içerisinde çalışıyor. Liderimiz Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Büyüğümüz MHP Genel Başkanımız Devlet Bahçeli olduğu sürece çalışmalarımız hızla devam edecektir. MHP Genel Başkanımız Devlet Bahçeli Bey, meclisimizin denge unsurudur. Cumhur ittifakı Kayseri’de tuttu. İnşallah bu birliktelikle yerel seçimleri de başarılı ile kazanacağız” dedi.

Google+ WhatsApp