BTP Genel Başkanı Hüseyin Baş, “Talas'ta ekonomi oluşturacak, ekstra gelir elde edilecek hiçbir yapılanma yok”

BTP Genel Başkanı Hüseyin Baş, “Talas'ta ekonomi oluşturacak, ekstra gelir elde edilecek hiçbir yapılanma yok”

Bağımsız Türkiye Partisi Genel Başkanı Hüseyin Baş, partisinin Talas Belediye Başkan Adayı Kadir Torcu’nun seçim ofisi açılışına katıldı. Burada konuşan genel başkan Baş, “Yerel yönetimlerde adaylarımızın kendi yerel bölgelerine göre çok güzel projeleri var. Örnek vereyim; Ali Dağı'nın eteklerine kurulmuş bir ilçemiz ama Talas’ta turizm yok, otel yok, bungalov ev yok” dedi.

Bağımsız Türkiye Partisi Talas Belediye Başkan Adayı Kadir Torcu’nun Seçim Ofisi açılışına Genel Başkan Hüseyin Baş, BTP Genel Başkan Yardımcısı Lütfullah Önder, BTP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Battal Çetine, BTP İl Başkanı Rüştü Karataş ve partililer katılım sağladı. Burada açıklama yapan Genel Başkan Baş, “Yalnızca Kayseri değil bütün Türkiye'de değişime odaklanmış siyasi yapılanmayız. Yerel yönetimlerde adaylarımızın kendi yerel bölgelerine göre çok güzel projeleri var. Örnek vereyim; Ali Dağı'nın eteklerine kurulmuş bir ilçemiz ama Talas’ta turizm yok, otel yok, bungalov ev yok.  Talas'ta ekonomi oluşturacak, ekstra gelir elde edilecek hiçbir yapılanma yok. Sadece bu Talas örneği ama Türkiye'de bunun gibi bin 3 tane ilçe var” ifadelerini kullandı. 
 
‘YAŞLANMIŞ BİR SİYASET VAR VE BUNU GENÇLERİN DEVRALMASI GEREKİYOR’
 
Genel Başkan Baş, siyaseti gençlerin devralması gerektiğini ifade ederek, “Türkiye'de değişmesi gereken temel unsur şu; Türkiye'de zihniyetin ve yapının değişmesi gerekiyor. Türkiye siyasetinin çağdaşlaşması gerekiyor. Çok geride kaldık, çok geriye gidiyoruz. Çağ dışı bir hal almaya başladık. Yaşlanmış bir siyaset var, bunu gençlerin devralması gerekiyor. Dolayısıyla biz bütün Türkiye sathında bunu değiştirmek ve bunu hayata geçirmek için çaba sarf ediyoruz. Umuyoruz halkımız buna teveccüh edecek ve başaracağız” diye konuştu.

Google+ WhatsApp