Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu:

Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu:

Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu,Göreve geldiklerinde ’Hiçbir şey eskisi gibi olmayacak’ sloganı ile işe başladıklarını ve o günden buyana da hızla çalışmalara devam ettiklerini belirtti.
Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu medya kuruluşlarına ve basın meslek örgütlerine yaptığı ziyaretlere devam ediyor. Başkan Şinasi Gülcüoğlu ziyaretleri kapsamında İhlas Haber Ajansı Kayseri Bölge Müdürlüğü ve Kayseri Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret etti.
İlk olarak İhlas Haber Ajansı Kayseri Bölge Müdürü Cem Atakan ile bir araya gelen Başkan Gülcüoğlu, ilçede atılan adımları ve yapılacak olan projeleri paylaştı. Daha sonra Başkan Şinasi Gülcüoğlu Gazeteciler Cemiyetine ziyarette bulundu. Gerçekleşen ziyarette Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Metin Kösedağ ve basın mensuplarıyla buluşan Başkan Gülcüoğlu, "Uzun zamandır yapmayı istediğim bir ziyaretti. Gecikmiş bir ziyaret ancak hizmet yolunda ancak bugüne kısmet oldu" dedi.
Ziyarette basın dünyası ve sorunlarına yabancı olmadığını vurgulayan Başkan Gülcüoğlu, TRT Genel Müdürlüğü ve buna benzer basın yayın ve haberleşme kuruluşlarında görev aldığını, ayrıca Memur Sen Konfederasyonuna bağlı Birlik Haber Sendikası’nın genel başkanlığı görevinde bulunduğunu söyleyerek medya dünyasının içinde olduğunu dile getirdi.
Başkan Gülcüoğlu, başkanlık görevine geldiklerinde ’Hiçbir şey eskisi gibi olmayacak’ sloganı ile işlere başladıklarını ve o günden buyana da hızla çalışmalara devam ettiklerini ifade ederek, cari ödenekle maaşlarını bile ödeyemeyecek olan Bünyan Belediyesi’nde 14.8 milyon Lira’lık içme suyu projesi ile 12 bin kilometrelik boru hattının yenilenmesi ve 8 milyon Dolar’lık doğal gaz çalışmalarına başladıklarını dile getirdi. İlçede yaşanan değişim ve dönüşüme dikkat çeken Başkan Gülcüoğlu, “Bir yandan altyapıyı inşa ediyoruz diğer yandan yeni yollar, parklar, spor alanları ve mesire alanları kuruyoruz. Araç filomuzu genişletiyor hizmet çıtasını en üst seviyeye çıkarmak için gayret ediyoruz. Hemşehrilerimiz her şeyin en iyisini hak ediyor. 44 mahallemizde her bir vatandaşımızın aynı hizmeti aynı zamanda alması için çalışıyoruz ” dedi.
Diğer taraftan Bünyan hizmet sınırlarına dâhil olan beldelerde de yürütülen çalışmaları paylaşan Başkan Şinasi Gülcüoğlu, Bünyan’da yılsonuna kadar 400 bin metrekareye yakın parke döşemesi yapmayı planladıklarını da sözlerine ekledi. Başkan Gülcüoğlu, borcu olan, araçların yakıt bulamadığı için kontak kapattığı, piyasadan taleplerini karşılayamayan bir belediyenin şimdilerde borçlarını ödeyen, bununla da kalmayıp Bünyan’ı ilkler ve dev projelerle buluşturan bir belediye haline geldiğini kaydetti ve günlük olarak 20-22 mahalle de eş güdümlü farklı hizmetler verildiğini söyledi.
Aynı günün akşamında ise yerel televizyon kanalında canlı yayın konuğu olan Başkan Gülcüoğlu, Şehit Ayhan Işık Çocuk Parkı ve Spor Kompleksinden yapılan hizmetleri paylaştı. Yoğun bir katılımın olduğu canlı yayın alanında her bir vatandaş ile tek tek ilgilenen Başkan Şinasi Gülcüoğlu, hayata geçirilen projelerin ne kadar yerinde olduğuna dikkat çekerek hemşerilerimizin ihtiyaçlarını biliyor ve buna göre adımlar atıyoruz” dedi.

Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu:

Google+ WhatsApp