Bünyan Belediyesi İftar Sofrası Elbaşı Mahallesinde Kuruldu

Bünyan Belediyesi İftar Sofrası Elbaşı Mahallesinde Kuruldu

‘Bünyan Belediyesi İftar Buluşmaları’ Elbaşı Mahallesi’nde düzenlenen iftar yemeği ve Ramazan etkinlikleri ile devam etti.

Elbaşı sakinlerinin yoğun bir ilgi gösterdiği İftar Buluşmalarına Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu’nun yanı sıra, AK Parti Bünyan İlçe Başkanı Özkan Altun, Belediye Meclis Üyeleri ve genç yaşı, kadın erkek yüzlerce Elbaşı sakini katıldı.

Başkan Gülcüoğlu, “Kıymetli Elbaşılı hemşehrilerim hamdolsun ki bugün sizlerle aynı sofrada buluşuyor olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Buradan öncelikle bizlerle aynı sofrayı paylaştığınız için hepinize ayrı ayrı şükranlarımı sunuyorum ve hoş geldiniz diyorum. Kardeş coğrafyamızda Siyonist ve emperyalist devletler nedeniyle yaşanan zulum ve göz yaşı nedeniyle içimiz kan ağlasa da, İnşallah bizler ümmetin son kalesinde her zaman ele ele gönül gönüle olmaya devam edeceğiz.” diye konuştu.

Başkan Gülcüoğlu;” Ümmetin son kalesi diyorum çünkü hainler eğer 15 Temmuzda başarılı olsaydı bugün bizler bir Suriye bir Irak, Bir Filistin komumun da olacaktık. Hamdolsun ki işte bu necip millet, yani sizler göğsünü tanka, tüfeğe siper etti ve bu topraklarda yeni hainliklere yer yok dedi. Ancak bugün geldiğimiz noktada bu kalleşler ve iş birlikçileri adeta ülkemizi kuşatmaya, abluka altına almaya çalışıyor. Bunu yaparken de ekonomi ve döviz silahını kullanıyorlar. Hükümetimizin Merkez Bankası yoluyla yaptığı her hamleye anında karşılık veriyor bizi eski Türkiye zannederek ekonomik bir krizin içine sürüklemek istiyorlar. Ama bilmiyorlar ki bu millet içindeki bir dolarlık hainleri çoktan temizledi. Kıymetli kardeşlerim önümüzde yeni bir sınav var. 24 Haziran’da bu kalleş oyunlara inşallah bir kez daha geçit vermeden vakit Türkiye vakti diyeceğiz” dedi.

İftar sonrası Hacivat-Karagöz, sahne oyunları, aşık ile maşuk, gösterileri ilgiyle takip edilirken, Elbaşı mahallesi sakinleri gönüllerince eğlendi. İftar buluşmasına katılan vatandaşlar yüzlerce mahalle sakinini bir araya getiren iftar programı için Başkan Şinasi Gülcüoğlu’na teşekkür ettiler.

Google+ WhatsApp