Bünyan'da Sonbahar Temizliği

Bünyan'da Sonbahar Temizliği

Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu Park ve Bahçeler Müdürlüğüne bağlı ekiplerin ilçe genelindeki yeşil alanlarda kapsamlı bir Sonbahar temizliği çalışması başlattığını söyledi.
Yıl boyunca yeni park ve spor alanlarını Bünyanlıların hizmetine sunan ve mevcut parklarda yapılan kapsamlı iyileştirmeyle vatandaşlara yeni yaşam alanları sunan Bünyan Belediyesi yeşil alanlarda sonbahar temizliğine başladı. Bünyan genelinde yapılan çalışmalarda ilçenin görüntü kirliliği önlendiği gibi, yönetimi oluşmamış site içleri ve sahipsiz boş alanlar da dâhil olmak üzere ortak kullanım alanlarının temizlik ve düzenlemeleri yapılarak kış dönemine hazırlanıyor.
YAZ BOYUNCA ARALIKSIZ HİZMET
Yaz boyu yapılan temizlik çalışmaları çerçevesinde, cadde ve sokaklar süpürüldü, bordür tretuvar kenarları boyandı, çöp konteynırları düzenli olarak yıkandı ve ilaçlandı. Bunlarla birlikte mahallelerde bulunan boş araziler temizlenerek, çevrede bulunan sahipsiz molozlar alınarak meydana getirdiği çirkin görüntü ortadan kaldırıldı. Yağmur ızgaraları, ağaçlar ve mahallelerde yapılan ilaçlama çalışmaları sayesinde bahar ve yaz aylarında çevreye zarar verecek her türlü haşereye önceden önlem alındı. Bünyan’da bulunan yıkık, sahipsiz binaların çevreye rahatsızlık veren molozları temizlendi.
"AMACIMIZ DAHA TEMİZ BİR BÜNYAN"
Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu, daha düzenli, güzel ve temiz bir Bünyan için bütün gayretleriyle çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi. Gülcüoğlu; ilçenin temizliğine ve görüntüsüne büyük bir önem verdiklerini ifade ederek, “Park Bahçeler ve Temizlik İşleri ekipleri her zaman büyük bir özveriyle çalışmalarını sürdürüyorlar. Sonbahar aylarının gelmesiyle birlikte ilçe genelinde sonbahar temizliği başlattık. Daha temiz Bünyan için tüm imkânlarımızı seferber ettik. Yol kenarları, kaldırımlar, boş araziler, mezarlıklar ve ilçemizde bulunan parklarda yabani ot ve çim biçme çalışmaları başlattık. Vatandaşlarımıza en iyi hizmeti sunmayı amaçlıyoruz.” dedi.

Google+ WhatsApp