Bünyan'da Ulaşım Sıkıntısı Kalmayacak

Bünyan'da Ulaşım Sıkıntısı Kalmayacak

Yol hizmetleri noktasında, dev adımlar atan Bünyan Belediyesi 2015 yılı programında yer alan çalışmalarını hayata geçirmeye devam ediyor. İnsanların daha güvenli yollarda ulaşımlarını sağlamak için var gücüyle çalışmaya devam eden Bünyan Belediyesi bir yandan ilçe genelinde alt yapı eksiklerini gideriyor diğer yanda ise 44 mahallenin tamamında yol ve ulaşım sorunun ortadan kalkması için çalışıyor.
Bünyan Merkez mahalleleri başta olmak üzere yeni yasayla Bünyan Belediyesi hizmet sınırlarına dâhil olan mahalle ve beldelerde çalışmalara yaz sezonu itibariyle başlayan ve aralıksız olarak devam eden Bünyan Belediyesi, Akmescit, Yeni Mahalle ve Yağmurbeyli mahallelerinde yol yapım ve çevre düzenleme çalışmalarını sürdürüyor.
Bünyan Belediye Başkan Şinasi Gülcüoğlu: ”2015 yılı Bünyan merkez ve köylerinde daha önce aldığımız kararlar doğrultusunda çalışmalara yaz sezonunda başladık ve aralıksız olarak çalışıyoruz. Bu yıl Bünyan için hedeflediğimiz toplam yol miktarı 400 bin metre karedir” dedi.
Önümüzdeki yılda çalışmaların devam edeceğini belirten Gülcüoğlu ,”Önümüzdeki sene su ve kanalizasyon sorunları çözüme kavuşacak ve inşallah doğalgaz alt yapısı tamamlanmış olacak. Bizde 44 mahallemizde önümüzdeki sene itibarı ile üst yapı eksiklerini büyük ölçüde bitireceğiz. 2016 yılı sonu itibarı ile hemşerilerimize söz verdiğimiz gibi İnşallah Bünyan’da hiçbir şekilde yol ve altyapı sorunu kalmayacak” şeklinde konuştu.

Google+ WhatsApp