BÜYÜKKILIÇ, İSTİHDAMA KATKI SAĞLAYAN FABRİKALARA ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

BÜYÜKKILIÇ, İSTİHDAMA KATKI SAĞLAYAN FABRİKALARA ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, şehrin istihdamına katkı sağlayan Organize Sanayi Bölgesi'ndeki 3K Metal ve Everest Çelik Kapı fabrikalarını ziyaret etti.

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, endüstrinin merkezi Organize Sanayi Bölgesi’nde üretim yapan firmaları ziyaret etmeye, şehrin ekonomisine yaptıkları katkılar için de firma yetkilileri ve personele teşekkür etmeye devam ediyor.

Bu kapsamda Başkan Büyükkılıç, ilk olarak 3K Metal’i ziyaret etti. Fabrikalarında kendilerini misafir eden firma sahipleri Mehmet Oktay Püsküllü, İrfan Püsküllü ve Ali Oğuzönder’e misafirperverlikleri için teşekkür eden Büyükkılıç, personele helalinden bol kazançlar diledi.

Birliğin, beraberliğin ve dayanışmanın bereket olduğunu vurgulayan Büyükkılıç, “Hamdolsun şehrimiz adeta bir üretim üssü gibi. Firmalarımız hem yurt içi hem yurt dışı ihracatlarını aralıksız sürdürüyor. Rabbim çalışmalarında kolaylıklar versin” diye konuştu.

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, daha sonra Everest Çelik Kapı’ya ziyaret gerçekleştirdi. Başkan Büyükkılıç, Everest Çelik Kapı’da firma sahibi Abidin Irmak ile bir araya geldi.

Fabrikayı gezerek, personele kolaylıklar dileyen Büyükkılıç, yapılan çalışmaları ilgiyle inceleyip, bilgiler aldı.

Başkan Büyükkılıç’a gezi esnasında AK Parti il başkan yardımcıları ile KASKİ Genel Müdürü Yavuz Çağan da eşlik etti.

Google+ WhatsApp