Büyükşehir'e Bir Ödül Daha

Büyükşehir'e Bir Ödül Daha

Büyükşehir'e Bir Ödül Daha

Kayseri’de yapmış olduğu yatırım ve vermiş olduğu hizmetlerle ulusal ve uluslararası alanda pek çok ödül alan Büyükşehir Belediyesi, Türkiye’de gayrimenkul sektörünün en prestijli yarışması olarak gösterilen "Sign of the City Awards 2015"te ödüle layık görüldü. Büyükşehir Belediyesi’ne Dönüşüm Bölgesi En İyi Arazi Geliştirme Projesi Ödülü verildi.
Sign Of The City Awards 2015 yarışmasında ödüle layık görülen Büyükşehir Belediyesi’nin ödülünü İstanbul’daki törene katılan Etüt ve Projeler Daire Başkanı Hamdi Elcüman aldı. Ödülü Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik’e takdim eden Elcüman, 20 proje arasında ödüle layık görüldüklerini söyledi.
Büyükşehir Belediyesi, Mimar Sinan Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Kentsel Tasarım Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Güzin Konuk başkanlığında toplanan profesyoneller ve akademisyenlerden oluşan jüri tarafından yapılan değerlendirme sonucu Dönüşüm Bölgesi En İyi Arazi Geliştirme Projesi ödülüne layık görüldü. Büyükşehir Belediyesi’ne bu ödül, askeri lojmanların rekreasyon alanına dönüşümü nedeniyle verildi. Kayseri Büyükşehir Belediyesi, belediye hizmet binası yanında bulunan askeri lojmanları taşımış ve bu bölgedeki lojmanları yıktıktan sonra ranta açmamış ve parka dönüştürmüştü. Büyükşehir Belediyesi parkı 7’den 70’e her kesimin en çok kullandığı parklardan birisi haline geldi.

Google+ WhatsApp