Büyükşehir´den Mustafa Sandal Konseri

Antalya Büyükşehir Belediyesi Cumhuriyet´in 91´nci yılını Mustafa Sandal konseri ile kutluyor. Kutlamalar kapsamında ilk olarak saat 19.30´da denizden teknelerle fener alayı gerçekleştirileceği, da

Antalya Büyükşehir Belediyesi Cumhuriyet´in 91´nci yılını Mustafa Sandal konseri ile kutluyor.
Kutlamalar kapsamında ilk olarak saat 19.30´da denizden teknelerle fener alayı gerçekleştirileceği, daha sonra ise Antalya semalarının denizden atılacak havai fişek gösterisi ile renkleneceği belirtildi. Cumhuriyet coşkusunun saat 20.00´den itibaren ünlü sanatçı Mustafa Sandal´ın Cumhuriyet Meydanı´nda vereceği konserle devam edeceği kaydedildi.
DEVLET SENFONİ´DEN ÜÇ DESTAN
Ayrıca Şef Emin Güven Yaşlıçam yönetimindeki Antalya Devlet Senfoni Orkestrası da Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla konser verecek. AKM Aspendos Salonu´ndaki konser saat 20.30´da başlayacak. Antalya Devlet Senfoni Orkestrası, Antalya Devlet Opera ve Balesi Korosu ile Antalya Devlet Tiyatrosu sanatçılarının solistliğinde Muammer Sun´un Üç Destan eserini seslendirecek.
Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Antalyalıları Mustafa Sandal ve Antalya Devlet Senfoni Orkestrası konserleriyle Cumhuriyet´in 91´nci yılını coşku içinde kutlamaya davet etti.
(SK-Y)

28.10.2014 11:46:53 TSI

Google+ WhatsApp