CHP’li Özgür Özer: “Vatandaşın yanında olan başkanlar yerel seçimleri kazandı”

CHP’li Özgür Özer: “Vatandaşın yanında olan başkanlar yerel seçimleri kazandı”

31 Mart 2024 tarihinde yapılan Türkiye yerel seçimleri hakkında konuşan Kayseri Büyükşehir Belediye Meclisi CHP Grup Başkan Vekili Özgür Özer; “Türkiye’nin yüzde 60’a yakın nüfusu eziliyor. Bu çileye elini uzatan bu çileyi azaltan başkanlar hangi partiden olursa olsun ama ben önce kendi partimi söylüyorum vatandaşın yanında olan başkanlar kazandı ama bu çileyi duymazdan gelip lükse şatafata devam edip kibir içinde yüzenler kaybetti“ dedi.

Kayseri Büyükşehir Belediye Meclisi CHP Grup Başkan Vekili Özgür Özer, KayseRadar ve Radyoradar ortak canlı yayınında ‘Yol Açık’ programına konuk olarak Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Bayram’ın sorularını yanıtladı.
 
31 Mart 2024 tarihinde yapılan Türkiye yerel seçimleri hakkında konuşan Kayseri Büyükşehir Belediye Meclisi CHP Grup Başkan Vekili Özgür Özer; “Türkiye’nin yüzde 60’a yakın nüfusu eziliyor. Bu çileye elini uzatan bu çileyi azaltan başkanlar hangi partiden olursa olsun ama ben önce kendi partimi söylüyorum vatandaşın yanında olan başkanlar kazandı ama bu çileyi duymazdan gelip lükse şatafata devam edip kibir içinde yüzenler kaybetti. Türkiyenin her tarafında AKP’deki oy erimesini görebiliyoruz. Kayseri yüzde 67’dem yüzde 37’lere düştü oy erimelerini gördük. Kayseri Türkiye’de AKP oylarının en çok eridiği şehirlerden birisi oldu. Ben başarılıyım diyen bir Belediye Başkanının oyları bu kadar iner mi? Yerelde bir başarı olsaydı bu oy erimesi olmazdı ben bunu sadece ekonomik sebeplere bağlamıyorum” şeklinde konuştu.

Google+ WhatsApp