Çiftlikteki İş Kavgasında Kanlı Son İstanbul

Eyüp´te çalıştıkları çiftlikte işleri kendisine yaptırmaya çalışan Türkmenistan uyruklu bir kişiyi bıçakla öldüren Pakistanlı şahıs Maltepe´de yakalandı. Şüpheli şahıs, çıkarıldığı mahkeme tarafından

Eyüp´te çalıştıkları çiftlikte işleri kendisine yaptırmaya çalışan Türkmenistan uyruklu bir kişiyi bıçakla öldüren Pakistanlı şahıs Maltepe´de yakalandı. Şüpheli şahıs, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Olay; 5 Ekim günü Eyüp´te meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; Eyüp´te bir çiftlikte birlikte çalışan Pakistan uyruklu M.İ. (24), çiftlikteki işleri kendisine yaptırmaya çalıştığı için zaman zaman tartıştıkları iddia edilen Türkmenistan uyruklu M.B.´yi (39) bıçakla yaralayarak olay yerinden kaçtı. M.B. vücuduna aldığı darbeler sonucu hayatını kaybetti.
Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekiplerince yapılan aramalarda şüpheli şahıs M.İ. Maltepe´de yakalandı. Pakistan uyruklu M.İ. tutuklanarak cezaevine gönderildi.
M.B.´nin 2 yıl önce işe girdiği, şüpheli M.İ.´nin de yaklaşık bir aydır çiftlikte çalıştığı öğrenilirken, şüphelinin ifadesine göre M.B.´nin çiftlikteki işleri kendisine yaptırmaya çalıştığı, aralarında bu nedenle ara ara tartışma yaşandığı, olay günü ise saat 01.00 sıralarında birlikte kaldıkları baraka içerisinde tekrar tartıştıkları belirtildi.
(HÇ-ÖK-Y)

21.10.2014 13:05:25 TSI

Google+ WhatsApp