Çolakbayrakdar 'hakimiyet'i Yeniledik'

Çolakbayrakdar 'hakimiyet'i Yeniledik'

Çolakbayrakdar 'hakimiyet'i Yeniledik'

Yenilik rüzgarlarıyla her mahalleye yeni yeni hizmetler kazandıran Kocasinan Belediyesi önemli geçiş güzergahlarından Hakimiyet Caddesi’ni de yeniledi.
Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, önemli ulaşım arterlerinden Hakimiyet Caddesi’ni de yenilediklerini söyledi.
Ulaşımı rahat, güvenli ve akıcı hale getirmek için yeni yol açma, mevcutları da yenileme çalışmalarına devam ettiklerini vurgulayan Başkan Ahmet Çolakbayrakdar," Vatandaşa söz verdiğimiz acil işleri kış başlamadan tamamlamak için çok hızlı bir biçimde çalışmalara devam ediyoruz. Nil, Dicle, Tortum, Aras, Zap, Kanlıca ve Orhan Gazi başta olmak üzere yoğun ve önemli ulaşım arterlerini yeniledik. Yoğun ve yorulan caddelerimizi bütün alt yapısıyla birlikte yenilemeye devam ediyoruz. Yenileme çalışmalarının son halkası Hakimiyet Caddesi oldu" dedi.
Başkan Çolakbayrakdar, Hakimiyet Caddesi’nin yoğun bir nüfusa sahip; İstasyon- Yeni Şehir- Beşparmak-Barbaros-Turgut Reis Mahallelerini birbirine aktaran önemli ve stratejik bir geçiş güzergahı olduğunun altını çizerek," Çok kısa bir sürede Hakimiyeti yeniledik. Bin 100 metre uzunluğunda, 15 metre genişliğindeki Hakimiyet Caddesi’nin yenilenmesi için 1 milyon lira harcadık. Fen İşleri Müdürlüğümüz burada 18 bin ton temel dolgu malzemesi, 3 bin 500 ton taş mastik asfaltla kullandı. Asfaltla birlikte 2 bin 500 metre bordür, 4 bin 500 metrekare kilitli parke döşendi. Oldukça geniş ve kullanışlı hale gelen Hakimiyet Caddemizde otoparklar ve çocuk oyun alanları da yenilendi. Vatandaşlarımız güle güle kullansın, Allah kaza bela vermesin” dedi.

Google+ WhatsApp