Dadaloğlu Şenliğine katılan Başkan Öztürk’ten Elma ve Turizm Festivali müjdesi

Dadaloğlu Şenliğine katılan Başkan Öztürk’ten Elma ve Turizm Festivali müjdesi

Kayseri’nin Tomarza ilçesinde yapılan Dadaloğlu Şenliğine katılan Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk 1’inci Elma ve Turizm Festivali müjdesini verdi.

Tomarza ilçesinde yapılan Dadaloğlu Şenliğine, Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk’te katıldı. Şenliği beğendiğini dile getiren Başkan Öztürk, “Dadaloğlu Şenliği’ni çok güzel hazırlamışlar. Pandemiden dolayı 2 yıl aradan sonra insanlarımızı bir araya getirdiler. Tomarza Belediye başkanımıza ve Büyükşehir Belediye Başkanımıza gönülden teşekkür ediyorum” dedi.
 
‘2022 YILI TURİZMDE ATAK YILIMIZ’
 
Katıldığı şenlikte Yahyalılar için 1’inci Elma ve Turizm festivali müjdesi veren Başkan Öztürk, “Eylül’ün 16’sında, 1’inci Elma ve Turizm Festivali adı altında bir araya gelelim diyorduk ama ayın 16’sında, İncesu’da yapılacak olan Üzüm Festivali ile çakışıyor. Belki bir hafta sonrası Festivali yaparız. Bunun müjdesini de buradan sizinle paylaşmak isterim. 1’inci Elma ve Turizm Festivali derken, gerçekten turizmde biraz daha atak bir duruma geçtik. 2022 yılı turizmde atak yılımız” ifadelerinde bulundu.
 
Kapuzbaşı Şelalesine cam teras yapacaklarını söyleyen Başkan Esat, “Allah nasip ederse Yeşilköy Şelalemiz de ön plana çıkacak. İnşallah Kapuzbaşı Şelalemize adrenalini yüksek cam teras yapacağız. Sayın Valimizi de gönülden tebrik ediyorum. İnşallah Yahyalı da, Tomarza da, Yeşilhisar da hep beraber 16 ilçemizle turizm manasında İç Anadolu’nun parlayan yıldızı olma yolunda hızlı adımlarla gidiyoruz” diye konuştu.

Google+ WhatsApp