Develi iyi parti

Kurucu Başkanlığa Atandı Kurucu Başkanlığına Emir Ali Öçakır Atandı

25 Ekim 2017 tarihinde , çok partili sisayi hayatımızın ilk kadın İçişleri Bakanı, eski TMBB Başkan vekilliği görevini yapan, Türk Siyasi Hayatının tanınmış ismi Meral Akşener’in genel başkanlığında kurulan İyi Parti’nin Develi Kurucu Başkanlığına ilçemizin tanınmış isimlerinden yazar ve şair Emir Ali Özçakır atandı. 
Geçtiğimiz ay Kayseri İl teşkilatlanmasını tamamlayan İyi Parti ilçe teşkilatlarının oluşumu için çalışmalarına hız verdi. Birçok ilçe kurucu başkanını belirleyen İl yönetimi Develi kurucu başkanını da geçtiğimiz hafta Cumartesi günü belirledi. İlçemizden Emir Ali Özçakır’ın ismi üzerinde ittifak oluşturan partililer bu kararını İl yönetimine bildirdiler. İl yönetimi ise Genel Merkez’in onayı sonrası Kurucu Başkanlık görevini Emir Ali Özçakır’a verdiler.
Görevi üstlenen Emir Ali Özçakır , “Ülkemizin her geçen gün ağırlaşan sorunlarına karşı yeni bir anlayışla çözüm üretmek için kurulan ve Merkez’de yer alan İyi Parti’nin ilçe kurucu başkanlığı görevini hemşehrilerimin, arkadaşlarımın oluru ve destekleriyle üstlenmiş bulunuyorum. Önümüzde zorlu bir süreç olduğunu biliyorum. Ancak birlik ve dayanışma içerisinde bu zorlu süreci aşarak öncelikle partimize bir bina tutarak çalışmalara başlayacağız. Ülke ve ilçe siyasetinde iyi şeyler yapmak için iyi niyetle yola çıkmış bulunuyoruz. Bu mücadelemizde bizlere Cenab-ı Hâk yar ve yardımcımız olsun. Partimizin kuruluş aşamasında tüm hemşehrilerimize ulaşmaya ve güçlü bir parti yapılanması oluşturmaya çalışacağız.” dedi.

Google+ WhatsApp