Didim Deplasmandan 1 Puanla Döndü

Bölgesel Amatör Lig 8. Grup´ta Didim Belediyespor, deplasmanda karşılaştığı İzaks Gaziemir ile 1-1 berabere kaldı. Didim Belediyespor bu maçla üst üste dördüncü beraberliğini aldı. Didim Belediyesp

Bölgesel Amatör Lig 8. Grup´ta Didim Belediyespor, deplasmanda karşılaştığı İzaks Gaziemir ile 1-1 berabere kaldı. Didim Belediyespor bu maçla üst üste dördüncü beraberliğini aldı.
Didim Belediyespor 19 Ekim Pazar günü saat 15:00´de Gaziemir stadında İzaks Gaziemirspor ile karşı karşıya geldi. Maçı Didim Belediyespor Başkanı Bedri Altıntaş ile Ikinci Başkan Ahmet Yılmaz da izledi. Maçın ilk yarısı karşılıklı ataklara rağmen 0-0 sona erdi. Maçın ikinci yarısında 66. Dakikada Ahmet Can´ın attığı golle Didim deplasmanda 0-1 öne geçti. Didim´in tek golünü atan Ahmet Can, 80. Dakikada ikinci sarı karttan kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı.
85´nci dakikada kaleci Erman ile karşı karşıya kalan Gaziemir takımından Uğur, kaleci tarafından ceza sahasında düşürüldü. Hakem penaltı noktasını gösterirken, kaleci Erman da kırmızı kart göstererek, Didim takımını 9 kişi bıraktı. Penaltı atışını kullanan Hakan, topu ağlara göndererek, takımına beraberliği getirdi. Maç bu skorla 1-1 sona ererken Didim 4. Maçında da berabere kalarak 1 puanla evine döndü.
(HÇ-İK)

20.10.2014 11:31:02 TSI

Google+ WhatsApp