Doğum Gününde Emekli Oldu

Ordu´da 23 yıl görev yapan polis memuru doğum gününde emekliye ayrıldı. Kabadüz İlçe Emniyet Amirliği´nde görevli Başpolis memuru İsmail Hakkı Sarıalioğlu 32 yıl görev yaptığı mesleğinden doğum gün

Ordu´da 23 yıl görev yapan polis memuru doğum gününde emekliye ayrıldı.
Kabadüz İlçe Emniyet Amirliği´nde görevli Başpolis memuru İsmail Hakkı Sarıalioğlu 32 yıl görev yaptığı mesleğinden doğum gününde emekli oldu.
Kendisi için düzenlenen veda yemeğinde konuşan Sarıalioğlu, tekrar dünyaya gelse yine polislik mesleğini yapmak istediğini söyledi.
Emniyet teşkilatında 32 yıl boyunca gururla görev yaptığını belirten Sarıalioğlu, "Beni böylesine güzel bir veda yemeğiyle uğurlayan siz meslektaşlarıma sonsuz teşekkür etmek istiyorum. 32 yılımı verdiğim polislik mesleğimde başarılı çalışmalarımızın yanında çok güzel dostluk ve arkadaşlıklarımız oldu. Bugün mutlu bir şekilde emekli olmanın huzurunu yaşıyorum. Yüce Rabbim her birinize bu güzel duyguyu yaşatsın" dedi.
Konuşmanın ardından Kabadüz İlçe Emniyet Amiri Başkomiser Mehmet Ali Garip, İsmail Hakkı Sarıalioğlu´na plaket verdi.
Yemeğe, İlçe Emniyet Amiri Başkomiser Mehmet Ali Garip, eski İlçe Emniyet Amiri Bekir Akın, Polis Merkezi Amiri Komiser Emrah Taşçı, daire müdürleri ve polisler katıldı.
(MB-SLH)

17.10.2014 08:28:57 TSI

Google+ WhatsApp