‘Domatesler hazırlandı, odunlar hazırlandı, kazanlar hazırlandı;

‘Domatesler hazırlandı, odunlar hazırlandı, kazanlar hazırlandı;"Salçalar kaynamaya başladı”

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu Melikgazili vatandaşları ‘Salça Günleri’ne davet ederek, “Salça Günleri’nde Melikgazili hemşerilerimiz zahmet çekmeden kışlık hazırlıklarını ve salçalarını yapabilecek.” dedi.

Bugün başlayan Mimarsinan Evliyalar Parkı Bölgesindeki Salça günlerinin 27 Ağustosa kadar devam edeceğini hatırlatan Başkan Dr. Palancıoğlu, “Halkımız kışlık ihtiyaçların hazırlığını belirlediğimiz yerlerde yapabilmektedir. Kışlık hazırlığını yapmak isteyen Melikgazililer ihtiyaçlarını güvenli, sağlıklı ve temiz mekânlarda gerçekleştiriyor. Biz belediye olarak vatandaşlarımıza alanı tahsis ediyor, ihtiyaçları olan kazan, tuz ve bulaşık deterjanı veriyoruz, aynı zamanda ücretsiz domates ve biber çekme makinasını da alanda hazır bulundurulmaktadır. Sunulan hizmetlerden herhangi bir ücret alınmaktadır. Tüm Melikgazili hemşerilerime salça günlerinde yaptıkları salçaları afiyet ile yemelerini diliyoruz.” diye konuştu. 
 
Tüm vatandaşların yararlanabilmesi için iki ayrı bölgede gerçekleştirileceğini ifade eden Başkan Dr. Palancıoğlu, şehrin batı bölümünde ise 29 Ağustos ile 6 Eylül tarihlerinde Belsin Kocatepe Mahallesi yapılacağını sözlerine ekledi.

Google+ WhatsApp