Duayen Gazeteci Yavuz´a Önemli Görev

İzmirli Gazeteci Engin Yavuz, TBMM bünyesinde danışman olarak göreve başladı. Yavuz CHP İzmir milletvekilleri Alaattin Yüksel ve Mustafa Moroğlu´na İzmir´de danışmanlık hizmeti verecek. İzmir doğum

İzmirli Gazeteci Engin Yavuz, TBMM bünyesinde danışman olarak göreve başladı. Yavuz CHP İzmir milletvekilleri Alaattin Yüksel ve Mustafa Moroğlu´na İzmir´de danışmanlık hizmeti verecek.
İzmir doğumlu Engin Yavuz, mesleğe ilk adımını 1980 yılında Ekspres Gazetesi´nde attı. Bulvar, Günaydın, Sabah ve Milliyet gazetelerinde de muhabir ve editör olarak görev yapan Engin Yavuz, 1991-1993 yılları arasında İzmir Büyükşehir Belediyesi´nde, 2001 yılında Balçova Belediyesi´nde basın danışmanı olarak çalıştı.
Bisiklet, Buslife dergileri ile İzmir Yerel Haber adlı bir gazete de yayınlayan Engin Yavuz´un Yağmur Damlaları, Ulaşım Tarihi, Yazlık Sinema ve Gezegenin Günlüğü adlı kitapları ile Karaburun ilçesini bütün yönleriyle tanıtan bir çalışması da bulunuyor.
İzmir Fotoğraf Derneği İFOD´un kurucuları arasında yer alan Engin Yavuz, şimdiye kadar bir kişisel sergi açtı, 7 karma sergiye katıldı. Evli olan Engin Yavuz bir kız babası.
(KE)

27.10.2014 16:39:37 TSI

Google+ WhatsApp