Felahiye Belediye Başkanı Güleser: “Önceliğimiz, istihdam sağlamak”

Felahiye Belediye Başkanı Güleser: “Önceliğimiz, istihdam sağlamak”

Felahiye Belediye Başkanı Şeref Güleser, 2024 Yerel Seçimleri sonrası göreve gelmeleriyle birlikte ilk olarak 15 Temmuz Parkı’nda temizlik faaliyetlerinin tamamlanarak vatandaşların piknik yapabilmeleri için hazır hale getirildiğini ifade ederek “Kadınlar Gençlik Merkezimize dikiş makineleri alındı, 5 dikiş makinesi de Valilik tarafından karşılandı bu noktada çok teşekkür ederiz. Kadın kooperatiflerimizle yufka ve tandır ekmeği üretimine başlandı ve gençlerimiz de bu kooperatiflerimizin ürettiklerini pazarlama hususunda çalışacaklar” dedi.

Felahiye Belediye Başkanı Şeref Güleser, belediyenin devralınması sonrasında yapılan çalışmalara dair bilgilendirmede bulundu.
Kadın kooperatifleriyle birlikte yufka ve tandır ekmeği üretimine başladıklarını, ilerleyen süreçlerde kadınlarla birlikte yeni çalışmalar hususunda konuşmak üzere toplantı da yapacaklarını ifade eden Başkan Güleser, “15 Temmuz Parkı’nı da ekiplerimiz temizledi, vatandaşlarımız baraj manzarası eşliğinde piknik yapabilecekler. Buradaki amacımız, istihdam sağlamaktır. Kadınlar Gençlik Merkezi’ndeki 22 kadınımıza dikiş makineleri aldık ve Valilik tarafından 5 dikiş makinası alındı, bu hususta sayın valimize de çok teşekkür ediyoruz. Hayvancılık faaliyetleri yapılmak üzere ahırımız da faaliyete geçecek, büyükşehir belediye başkanımızla da görüştük ve belli bir bütçe ayrıldı. Gençlerimiz de ilk evrede Kadınlar Gençlik Merkezi’nde yapılan, üretilen ürünlerin pazarlaması hususunda çalışacaklar” şeklinde konuştu.

Google+ WhatsApp