Feribotun Dalgalarla Dansı

Kuzey Ege´de etkili olan şiddetli rüzgar nedeniyle Gökçeada-Kabatepe arasındaki 2 feribot seferi iptal edildi. Bozcaada hattında araç ve yolcu taşıyan feribotun dalgalarla mücadelesi ise kameralara ya

Kuzey Ege´de etkili olan şiddetli rüzgar nedeniyle Gökçeada-Kabatepe arasındaki 2 feribot seferi iptal edildi. Bozcaada hattında araç ve yolcu taşıyan feribotun dalgalarla mücadelesi ise kameralara yansıdı.
Şiddetli fırtınanın etkili olduğu Kuzey Ege´de, deniz seferleri de olumsuz etkileniyor. Geyikli-Bozcaada hattında araç ve yolcu taşımacılığı yapan feribotun fırtınalı havada dalgalarla mücadelesi, amatör kamera tarafından görüntülendi. Denizde kağıt gemi gibi savrulan feribotun, şiddetli dalgalara rağmen ilerleyişi görülüyor.
Kabatepe-Gökçeada hattında ise, şiddetli rüzgar nedeniyle 2 feribot seferi iptal edildi. Çanakkale Boğazı ve Adalarda ulaşımı sağlayan GESTAŞ A.Ş, Gökçeada´dan Kabatepe´ye yapılması planlanan 13.00 ve Kabatepe´den Gökçeada´ya yapılması planlanan 15.00 seferlerinin rüzgar nedeniyle iptal edildiğini duyurdu. Bozcaada ve Çanakkale Boğazı´ndaki seferler ise normal olarak devam ediyor. Çanakkale boğazındaki seferler ile Geyikli Bozcaada arasındaki seferler, sorunsuz şekilde devam ediyor.
(GD-AF-Y)

26.10.2014 12:16:31 TSI

Google+ WhatsApp