Fikriye Narin Lüks Yaşam ve Stil Merkezi açıldı

Fikriye Narin Lüks Yaşam ve Stil Merkezi açıldı

Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Önder Narin’in eşi Fikriye Narin’e ait lüks yaşam ve stil merkezi açıldı. Merkezin Kayseri’de ilk olduğu ifade edildi.

Melikgazi ilçesi Erenköy Mahallesi’nde Fikriye Narin Lüks Yaşam ve Stil Merkezi, Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu ve çok sayıda misafirin katıldığı törenle açıldı. Açılışta misafirler için iftar düzenlendi. 
 
Kayseri’de böyle bir yere ihtiyaç olduğunu belirten işyeri sahibi Fikriye Narin, burasının Kayseri’de ilk olduğunu iddia etti. Daha önce butik işlettiğini anımsatan Narin, “5 yıllık bir deneyimim vardı. Müşterilerimizle de konuşarak böyle bir yerin hayalini kuruyordum. Halkımız, müşterilerimiz bizi sevdi. Kendileriyle samimi bir şekilde ilerledik, onlara da çok teşekkür ediyorum. Eşimle iş için farklı şehirlere gittiğimizde orada da çok güzel mağazalar gördük ve ‘Kayseri’de niye olmadığını’ sorguladık. Böyle bir yerin eksikliğini düşündük. Burası için bir hayal kurdum ve eşim de sağ olsun bu hayalimi gerçekleştirdi” dedi.
 
Fikriye Narin Lüks Yaşam ve Stil Merkezi, düğün, nişan, söz ve diğer özel günler için gelin, damat ve yakınlarının herhangi bir ihtiyacı olan, çikolatadan gelinliğe kadar birçok ürünü içinde bulunduruyor. Giyim konseptinde daha çok abiye elbiselerin yoğunlukta olduğu iş yerinde gelinlik kadınlar, ayakkabı, taç, abiye, çeyiz, İtalyan tabak, günlük kıyafet ve çikolatasına kadar bütün ihtiyaçlarını karşılayabiliyor.

Google+ WhatsApp