Gaziantep´te Dolandırıcılık İddiası

Gaziantep´te, kendilerini hakim, savcı ve polis olarak tanıtarak bir çok dolandırıcılık olayına karıştığı ileri sürülen ve gözaltına alınan 17 kişi adliyeye sevk edildi. Edinilen bilgiye göre, Şehi

Gaziantep´te, kendilerini hakim, savcı ve polis olarak tanıtarak bir çok dolandırıcılık olayına karıştığı ileri sürülen ve gözaltına alınan 17 kişi adliyeye sevk edildi.
Edinilen bilgiye göre, Şehitkamil İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri Gaziantep Cumhuriyet Savcılığı´nın koordinesinde dolandırıcılık şebekesine yönelik bir operasyon başlattı. Yapılan operasyonda şebeke üyesi olduğu ileri sürülen şahısların İstanbul, İzmir, Gaziantep, Afyonkarahisar ve Şanlıurfa´da bulunan mağdur vatandaşları telefonla aradıkları ve kendilerini hakim, savcı, polis olarak tanıtıp dolandırdıklarını tespit etti. Yapılan takibin ardından operasyon için düğmeye basan polis çok sayıda adrese baskın yaptı. Baskınlarda şebeke üyesi olduğu ileri sürülen 17 kişiyi gözaltına aldı. Şüpheliler emniyet müdürlüğünde alınan ifadelerinin ardından adliyeye sevk edildi.
(HD-ÖK-Y)

27.10.2014 15:44:15 TSI

Google+ WhatsApp