Geleceğin Mimarları Bünyan İçin Çalışıyor

Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu Nuh Naci Yazgan Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Öğrencileri tarafından Bünyan için hazırlanan projeleri inceledi. Başkan Gülcüoğlu’nun isteği ile Bünyan için çalışmaya başlayan Nuh Naci Yazgan Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Öğrencileri hazırladıkları bir birinden güzel projeler ile Başkan Gülcüoğlu’ndan takdir aldı.

AK Parti Bünyan İlçe Başkanı Özkan Altun ile birlikte Üniversiteyi ziyaret eden Başkan Gülcüoğlu Üniversite Rektörü Prof.Dr. Kerim Güney ve Mütevelli Heyet Başkanı Mustafa Özhamurkar ile bir araya geldi. Başkan Gülcüoğlu daha sonra Mimarlık fakültesine geçerek genç mimarlar tarafından hazırlanan projeleri tek tek inceledi.

Geleceğin Mimarları ve Öğretim kadrosunu tebrik eden Başkan Gülcüoğlu:”Emekleriniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Hepsi oldukça başarılı ve etkileyici projeler. Yerel yönetimlerin daha yaygın ve iyi hizmet sunabilmeleri için üniversite ve sivil toplum kuruluşları ile işbirliği içerisinde projeler hayata geçirmeleri gerekiyor. Bu çerçevede sizleri ilçemize davet ettik. İlçemiz için mimari projeler harlamanızı istedik. Bugün gördüm ki geleceğimiz emin ellerde. İlçemiz için ortaya koyduğunuz projeler gelecekte ne kadar iyi birer mimar olacağınızı kanıtlar nitelikte. Arkadaşlar sizler üstün ve güçlü bir medeniyetin varislerisiniz. Ecdadın bize bıraktığı mirası gelecek nesile en iyi şekilde teslim etmek zorundayız. Ülkemiz üzerinde oynan oyunları, kurulan kirli planları yakinen takip ediyorsunuz. Güçlü ülke güçlü bir gelecekle mümkün bu nedenle sizden hedefinizden şaşmadan çalışmanızı istiyoruz. Bizler imkânlarımız ölçüsünde her zaman sizlerin yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

Nuh Naci Yazgan Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Öğretim Görevlisi Sezer Bahtiyar ise ilk kez bir belediye başkanın kendilerini ilçelerinde çalışmak üzere davet ettiğini belirterek:”Genelde öğrenciler yerel yönetimler tarafından uğraşılması zor ve problemli gruplar olarak görülürler. Sayın başkanımız bizi davet ettiğinde biz şaşırdık ve mutlu olduk. Kendilerine bizlere verdikleri fırsat ve alakaları için teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Google+ WhatsApp