Genelkurmay Başkanlığı: "pervari Ve Digor´da 5 Pkk´lı Yakalandı, Hakkari´de İse 1 Kadın Terörist Teslim Oldu" Sinan Uslu Ankara

Genelkurmay Başkanlığı, Pervari ve Digor´da güvenlik güçleri tarafından 5 PKK´lının yakalandığını, Hakkari´de ise 1 kadın teröristin teslim olduğunu açıkladı. Genelkurmay Başkanlığı´nın internet s

Genelkurmay Başkanlığı, Pervari ve Digor´da güvenlik güçleri tarafından 5 PKK´lının yakalandığını, Hakkari´de ise 1 kadın teröristin teslim olduğunu açıkladı.
Genelkurmay Başkanlığı´nın internet sitesinden yapılan açıklamada, dün Siirt´in Pervari ilçesinde bölücü terör örgütüne katılmak üzere Diyarbakır´dan yola çıkan 1´i kadın 4 kişinin yakalandığı belirtildi. Yine dün Kars´ın Digor ilçesinde bölücü terör örgütü mensubu 1 teröristin Kars İl Jandarma Komutanlığı´nca yakalandığı kaydedildi.
Hakkari merkezde ise bölücü terör örgütü üyesi 1 kadın teröristin silahsız ve teçhizatsız olarak teslim olduğu açıklandı. Genelkurmay Başkanlığı, olaylarla ilgili adli tahkikat başlatıldığını bildirdi.
(SU-CC-Y)

17.10.2014 17:17:54 TSI

Google+ WhatsApp