GıbırNet ile Dizi ve film keyfiniz yarım kalmasın

GıbırNet ile Dizi ve film keyfiniz yarım kalmasın

Koronavirüs salgınıyla mücadele kapsamında alınan yeni tedbirler, yılbaşına da damgasını vurdu. Alınan tedbirler doğrultusunda, yılbaşı kutlamaları yasaklandı ve vatandaşlar, yılbaşına evlerinde televizyon karşısında girecek. Yeni yıla girerken film, dizi keyfiniz yarıda kalmasın. Sınırsız fiber internet ile kesintisiz keyif yaşayın.

Koronavirüs salgını, tüm dünyayı olduğu gibi Türkiye’yi de derinden etkiledi. Salgın sürecinde birçok tedbir, kısıtlamalar ve yasaklar alındı. Yılbaşı da bu kısıtlamalardan nasibini aldı. Türkiye’de yılbaşı kutlamaları yasaklandı ve 4 gün boyunca sokağa çıkma kısıtlaması uygulanacak. Yılbaşına evde girecek olan vatandaşlar da kesintisiz dizi ve film keyfi için araştırmalar yapmaya başladı.

SINIRSIZ FİBER İNTERNET İLE KESİNTİSİZ KEYİF
Yılbaşında sokağa çıkma kısıtlamasının uygulanması nedeniyle, birçok vatandaşın yılbaşına evinde girecek olması, internet kullanımını da artıracak. Özellikle dijital platformlarda film ve dizi izlenmelerinin de normalin çok üzerinde olması bekleniyor. Türkiye’de internet kullanımının, çoğu vatandaşın evde olması nedeniyle artması, hız düşmelerine de neden olacak. Ancak https://gibir.net.tr/ ile bu sorun ortadan kalkıyor. Güçlü alt yapısı ile internet kullanıcılarına hizmet veren firma, kesintisiz film/dizi keyfi sunuyor.

FİBER İNTERNET BAĞLANTISI
Türkiye’de 2019 yılında alınan bir kararla, Adil Kullanım Kotası resmen kaldırılmıştı. Alınan kararın ardından internet kullanıcıları, kotaları dolsa bile sınırsız ve hızlı bir internet kullanacaklarını ümit etseler de durum pek de öyle olmuş gibi görünmüyor. Bazı internet sağlayıcı firmalar, kullanıcıların internet hızlarını tam kapasite ele vermemeye devam ediyor. Örneğin, 100 megabit sınırsız fiber internet kullandığını zanneden bir kullanıcı, ölçüm yaptığında daha düşük bir internet ile karşılaşıyor. Can sıkıcı bir hal alan bu durum, insanları sınır fiber internet arayışına sürüklüyor.

Google+ WhatsApp