HAYDİ KAYSERİ HEP BİRLİKTE, MAVİ RENGE

HAYDİ KAYSERİ HEP BİRLİKTE, MAVİ RENGE

Korona virüs salgınını önlemeye yönelik tedbirlere mutlaka uyulması gerektiğini belirten Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, “Haydi Melikgazi, Haydi Kayseri tedbirlere uyalım, bu virüsü beraber yenelim. Şehrimizi sağlıklı bir şekilde maviye boyayalım." dedi.

“Korona virüs tedbirleri kapsamında yeni alınan kararlara lütfen riayet edelim, kurallara uyalım. İnsan sağlığı her şeyden önemli.” diyen Başkan Dr. Palancıoğlu şöyle konuştu:

"Kademeli Normalleşme dönemi ile birlikte artan vakalar sonrası yeni tedbir kararları alındı. Korona virüs tedbirlerine uyalım, maskemizi takalım, sosyal mesafemizi koruyalım ve özellikle; el temizliğimize dikkat edelim. Belediye olarak bizler halk sağlığı için dezenfekte çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz. İlaçlama ekiplerimiz, cami, okul, sağlık merkezi, parkları, durakları ve sosyal yaşam alanlarını dezenfekte ediyor. Yüksek riskli iller sıralamasında yer alan Kayseri'de cumartesi günleri de sokağa çıkma yasağı uygulanacak. Türkiye'nin tamamında sokağa çıkma sınırlaması saat 21.00-05.00 olarak devam edecek. Kayseri'nin rengi hala kırmızı. Bu haritadan hep birlikte dersimizi çıkararak kırmızıyı maviye çevirmek elimizde. Haydi Melikgazi Haydi Kayseri tedbirlere uyalım, bu virüsü beraber yenelim. Şehrimizi yeniden maviye boyayalım. Yapacaklarımız ve kurallar apaçık ortada. İstersek özlediğimiz sağlıklı, hep birlikte olduğumuz güzel günlere tez vakitte kavuşabiliriz."

Google+ WhatsApp