Hırsızlık Zanlıları Güvenlik Kamerasında

Mersin´de iki ayrı evden altın ve para çalan 2´si bayan 4 zanlı, önce güvenlik kamerasına sonra da polise yakalandı. Edinilen bilgiye göre, merkez Yenişehir ilçesi Cumhuriyet Mahallesi´ndeki Ataköy

Mersin´de iki ayrı evden altın ve para çalan 2´si bayan 4 zanlı, önce güvenlik kamerasına sonra da polise yakalandı.
Edinilen bilgiye göre, merkez Yenişehir ilçesi Cumhuriyet Mahallesi´ndeki Ataköy Sitesi´ne gelen kimliği belirsiz 4 kişi, binada bulunan 2 ayrı daireye kapı kilidini kırarak girdikten sonra evde bulunan altın ve paraları çalarak kaçtı. Ev sahipleri Mustafa D. ve Mehmet Ali D.´nin şikayeti üzerine binanın güvenlik kamerası görüntülerini inceleyen polis, ikisi bayan 4 hırsızlık zanlısının yakalamak için çalışma başlattı.
Polisin çalışmaları sürdüğü sırada kimlikleri belirlenen 2 genç kızın, Adana´da 5 ayrı hırsızlık suçundan gözaltına alındığı belirlendi. Nöbetçi mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılan A.G. ve A.K., Mersin´e getirilerek sorgulandı. Şüphelilerden A.G. tutuklanırken, yaşı küçük olan A.K. ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Diğer 2 zanlının yakalanması için çalışmaların sürdüğü bildirildi.
(HSK-ÖK-Y)

21.10.2014 13:28:12 TSI

Google+ WhatsApp