İlkokul Öğrencilerine Trafik Eğitimi Verildi

Elbistan Emniyet Müdürlüğü ve Milli Eğitim Müdürlüğü organizesinde, trafik haftası dolayısıyla Canlar Sürücü Kursu´nda öğrencilere yönelik trafikle ilgili eğitim semineri verildi. Elbistan Emniyet

Elbistan Emniyet Müdürlüğü ve Milli Eğitim Müdürlüğü organizesinde, trafik haftası dolayısıyla Canlar Sürücü Kursu´nda öğrencilere yönelik trafikle ilgili eğitim semineri verildi.
Elbistan Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliğinde görevli personel tarafından Afşin-Elbistan Linyitleri (AEL) İlkokulu öğrencilerine yönelik düzenlenen seminerde, `Temel trafik eğitimleri ve yaya, yolcu güvenliği´ konusunda bilgi verildi.
İlkokul öğrencilerine sinevizyon gösterimi eşliğinde verilen seminerde, trafik akışına göre yayaların yürümeleri gereken kısım, okula gidiş gelişlerinde uyulması gereken kurallar, trafikte `doğru´ diye yapıp da aslına yapılmaması gerekenler gibi konularda detaylı bilgiler aktarıldı.
Sinevizyon gösteriminin ardından öğrencilerin soruları görevli personel tarafından cevaplandırıldı.
Trafik Haftası nedeni ile Canlar Sürücü Kursu´nda öğrencilere yönelik düzenlenen seminerin sonunda katılımcılara çeşitli ikramlarda bulunuldu.
(MRT-Y)

21.10.2014 14:13:28 TSI

Google+ WhatsApp