İş Bankası 152.Çiftçi Buluşmasını Kayseri/Pınarbaşı’nda düzenlendi

İş Bankası 152.Çiftçi Buluşmasını Kayseri/Pınarbaşı’nda düzenlendi

Türkiye İş Bankası tarafından 17 Kasım 2023’de Pınarbaşılı üreticilere yönelik tarım bankacılığının anlatıldığı bir toplantı düzenlendi. İş Bankası’nın 152.sini düzenlediği söz konusu Çiftçi Buluşması etkinliğinde oda ve birlik başkanları ile muhtarlar ve üreticilere tarımsal finansman, tarımsal teknoloji ve ziraat bilgilerini arttırmak amacıyla tanıtım yapıldı.

Erciyes Üniversitesi Ziraat Fakültesi öğretim üyelerinden Prof. Ali Ünlükara, Türkiye İş Bankası Bölge Satış Müdür Yardımcıları Sn. Yakup Şahin ve Sn. İbrahim Mesut Coşkun, Türkiye İş Bankası Şube müdürleri katılımı ile gerçekleşen İş Bankası’nın düzenlediği ve 152. Çiftçi Buluşması olduğu ifade edilen etkinlikte Türkiye İş Bankası Tarım Bankacılığı Pazarlama Bölümü’nden Uzman Metin Yüksel Bölüm tarafından yapılan sunumda İş Bankası’nın üreticilere yönelik başta hasattan hasata ya da kurbandan kurbana yılda bir ödemeli uygun faiz oranlı tarım kredileri, İmece Kart, imece kartın aidatsız olması, çiftçiyi enflasyona karşı koruyan faizsiz dönem avantajı, İmeceMobil, sulama sistemleri kredisi, zirai dron kredisi gibi ürünleri anlatılırken, üreticilerin finansal anlamda farkındalıklarını yükseltmek üzere gelir-gider dengelerini nasıl sağlayacakları ve finans kuruluşlarını ne şekilde kullanırlarsa faydalarına olacağı konularında eğitim niteliğinde bilgiler aktarıldı.

İş Bankası’nın sunumuna Erciyes Üniversitesi Ziraat Fakültesi’nden sulama alanında duayen sayılan Prof. Ali Ünlükara sulamanın doğru zamanı, doğru usulü ve teknolojiden, özellikle İmeceMobil sulama servisinden yararlanılabileceğinden; TARSİM Kayseri Bölge Müdürlüğü ise tarım sigortalarının öneminden, kapsamından ve maliyetlerinden bahsederek iştirak ettiler.

Tanıtımlar ve konuşmalar sonrasında yemek ikramı ve promosyon dağıtımı ile etkinlik sona erdi.

Google+ WhatsApp