İŞADAMI CEMİL DEMİREL, MHP ANKARA İL YÖNETİMİNE GİRDİ

İŞADAMI CEMİL DEMİREL, MHP ANKARA İL YÖNETİMİNE GİRDİ

Kayseri’de siyasi kimliği ile öne çıkan, MHP ve Ülkü Ocaklarının her kademesinde görev alan İş insanı Cemil Demirel, MHP Ankara İl Yönetim Kuruluna girdi. Demirel’in yönetim kurulunda önemli görevler üstlenmesi bekleniyor.

Kayseri’nin tanınmış siyasetçilerinden İş insanı Cemil Demirel, MHP Genel Merkezi tarafından Ankara İl Başkanlığına atanan Alparslan Doğan’ın listesinde yer aldı.  

Cemil Demirel, “çocukluğumdan bu yana mensubu olmaktan onur ve gurur duyduğum Milliyetçi Hareket Partisi'nin Ankara İl Yönetiminde görev almam ve şahsımı bu kutlu davaya layık gören Başta Genel Başkanımız Sayın Dr. Devlet Bahçeli beyefendiye ve il başkanımız Sayın Alparslan Doğan’a şükranlarımı sunuyorum. Allah utandırmasın dedi.

İş insanı Cemil Demirel, Kayseri Ülkü Ocaklarında 1995-2005 yılları arasında yönetim kurulu üyeliği, başkan yardımcılığı ve 2015-2021 yılları arasında da MHP il Yönetim Kurulu üyeliği ve il başkan yardımcılığı görevlerinde bulundu. Bundan sonraki siyasi kariyerini MHP Ankara İl Başkanlığında Yönetim Kurulu üyesi olarak sürdürecek olan Demirel’in önümüzdeki günlerde önemli görevler üstlenmesi bekleniyor.

Google+ WhatsApp