İşte Deniz Seki´nin Saklandığı İddia Edilen O Villa

Hakkında yakalama kararı bulunan şarkıcı Deniz Seki´nin Tuzla´da bir villada kaldığı iddia edildi. Seki´nin saklandığı öne sürülen villanın bekçisi, "15 senedir burada çalışıyorum. Deniz Seki´yi görme

Hakkında yakalama kararı bulunan şarkıcı Deniz Seki´nin Tuzla´da bir villada kaldığı iddia edildi. Seki´nin saklandığı öne sürülen villanın bekçisi, "15 senedir burada çalışıyorum. Deniz Seki´yi görmedim. Habere inanmıyorum" dedi.
Hakkında uyuşturucu ticareti yapmak suçundan kesinleşmiş hapis cezası bulunan Deniz Seki´nin Yunanistan´ın Mykonos Adası´nda saklandığı iddia edilmişti. Seki ile ilgili yeni bir iddia da Tuzla´dan geldi. Bir gazetede yer alan haberde, Deniz Seki´nin Tuzla Tepeören Mahallesi Dedeoğlu Caddesi üzerinde bulunan Gülistan Konakları´nda saklandığı iddia edildi. Haberin yayınlanması üzerine gazeteciler adı geçen villaya akın etti. 11 V numaralı villada sessizliğin hakim olduğu görüldü.
Gülistan Konakları´nda 15 yıldır güvenlik görevlisi olarak çalışan bir kişi, "Ben 15 senedir buradayım güvenlik görevlisi olarak. Ben böyle bir şey görmedim. Deniz Seki´yi hiç görmedim, inanmıyorum" dedi.

4 YIL YATACAK
5 aydır firari sanık olarak aranan Deniz Seki, kokain kullandığı ve çevresine de temin ettiği gerekçesiyle yargılandığı davada 6 yıl 3 ay hapis cezası almıştı. Yargıtay tarafından da onanan hapis cezası nedeniyle daha önce 7.5 ay hapis yatan Seki´nin 4 yıl 2 ay daha cezaevinde kalması gerekiyor.
(Cİ-ÖFA-CC-Y)

29.10.2014 14:57:31 TSI

Google+ WhatsApp