Kadınlar Türkiye Kupası Ele Maçlarına Yalova Ev Sahipliği Yapacak

VİP Gençlikspor Kulübü Başkanı Murat Yapıcı, 23-25 Ekim tarihleri arasında Yalova´da yapılacak Kadınlar Basketbol Türkiye Kupası grup eleme maçları dolayısıyla Yalova Valisi Selim Cebiroğlu´nu ziyaret

VİP Gençlikspor Kulübü Başkanı Murat Yapıcı, 23-25 Ekim tarihleri arasında Yalova´da yapılacak Kadınlar Basketbol Türkiye Kupası grup eleme maçları dolayısıyla Yalova Valisi Selim Cebiroğlu´nu ziyaret etti.
12 takımın mücadele edeceği Kadınlar Basketbol Türkiye Kupası grup müsabakaları 23-25 Ekim tarihleri arasında Yalova´nın yanı sıra Çanakkale ve Bursa´nın Gemlik ilçesinde yapılacak. Yapıcı, plaket verdiği Cebiroğlu´ndan organizasyon için destek istedi. Yalova´ya yeni tayin olduğunu belirten Vali Selim Cebiroğlu, Yalova´nın bu önemli imtihanı başarıyla atlatması için valilik olarak ellerinden gelen desteği vereceklerini belirtti. Cebiroğlu, "VİP Gençlikspor Kulübü Başkanı Murat Yapıcı ve Basketbol İl Temsilcisi Alper Erin´e ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Yalova 23-25 Ekim 2014 tarihleri arasında çok önemli bir turnuvaya ev sahipliği yapacak. Biz de valilik olarak bu organizasyona elimizden gelen desteği vereceğiz" dedi.
(EB-MŞ)

18.10.2014 12:33:37 TSI

Google+ WhatsApp