Kapaklı Kaymakamı Gürbüz´den Yaşlılara Anlamlı Ziyaret

Tekirdağ´ın Kapaklı İlçesi Kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz, köy mahalle gezileri sırasında her bir mahallede yaşlıları ziyaret ederek dikkat çekti. Kapaklı´nın mahallelerine hem ziyaret hem inceleme gez

Tekirdağ´ın Kapaklı İlçesi Kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz, köy mahalle gezileri sırasında her bir mahallede yaşlıları ziyaret ederek dikkat çekti.
Kapaklı´nın mahallelerine hem ziyaret hem inceleme gezilerine çıkan Kaymakam Mehmet Ali Gürbüz, sırasıyla Yanıkağıl, Pınarça, Bahçeağıl ve Karlı Mahalleleri´ni ziyaret etti. Kapaklı Belediye Başkan Vekili Kemal Kenan ve Kapaklı İlçe Jandarma Komutanı Ferhat Kaanoğlu ile birlikte ziyaretlerini gerçekleştiren Mehmet Ali Gürbüz, Bahçeağıl Mahallesi´nde Muhtar Halim Çelebi ve vatandaşlarla görüştü. Muhtar Çelebi´den mahallenin durumu ile ilgili bilgiler alan Gürbüz, köy kahvesinde vatandaşlarla bir araya gelerek onların sorunlarını da dinledi. Gürbüz daha sona Sağlık Evi´ni ziyaret ederek, ebe Aynur Sarı´dan mahallenin sağlık durumuna ilişkin bilgiler aldı.
Bahçeağıl mahallesinde 92 yaşındaki Havva Urcan´ı evinde ziyaret eden Gürbüz, Karlı mahallesinde de mahallenin en yaşlıları olan 91 yaşındaki Şahsine Şanlı, 90 yaşındaki Pembe Küçükişcan ve 88 yaşındaki Fikriye Acar´ı evlerinde ziyaret etti.
(AK-MK)

27.10.2014 10:58:06 TSI

Google+ WhatsApp