KAPALI KALE’DEN ALİ KOÇ’A “KAYSERİSPOR BAŞKANI KEM KÜM ETTİ” TEPKİSİ

KAPALI KALE’DEN ALİ KOÇ’A “KAYSERİSPOR BAŞKANI KEM KÜM ETTİ” TEPKİSİ

Spor Toto Süper Lig’de bu akşam oynanacak Kayserispor-Fenerbahçe maçı öncesi sarı-lacivertli takımın taraftarlarının stadyuma alınmaması üzerine Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’un katılığı televizyon programında Kayserispor Başkanı Ali Çamlı hakkında söylediği “Kayserispor Başkanı kem küm etti” sözleri Kapalı Kale taraftar grubu tarafından tepki ile karşılandı.

Spor Toto Süper Lig'de oynanan Fenerbahçe-Konyaspor müsabakasında bir grup Fenerbahçe taraftarının 'Hükümet İstifa' tezahüratlarında bulunması sonrası Kayseri İl Disiplin Kurulu tarafından Fenerbahçe taraftarının, Kayserispor ile oynanacak lig maçına girişi yasaklanmıştı. Daha sonra Fenerbahçe Spor Kulübü'nün girişimleri ile yürütme kararı durdurulurken, dün Kayseri 2. Ceza Mahkemesi kararı bozarak sarı lacivertli taraftarların Kayseri Kadir Has şehir Stadyumuna giriş yasağını onadı. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un, Kayserispor Başkanı Ali Çamlı ile telefon görüşmesi yaptığını dile getirerek, Çamlı hakkında 'Kem Küm etti' ifadelerini kullanmasına ise Kayserispor taraftar grubu Kapalı Kale'den tepki geldi. Sosyal medya hesabından, 'Odak noktamız futbol, tribün ve birlikteliktir' ifadelerine yer verilen açıklamada; "Büyük Kayserispor camiası şehrimize gelen her takıma ve taraftarlarına kucak açmış, misafirperverlik göstermiştir. Gün ayrışma vakti değil, birleşme vaktidir. Kapalı Kale olarak Kayseri şehrimizin Kayserispor yöneticilerimizin daha fazla işin içine çekilmesini istemiyoruz" denildi.
 
“ODAK NOKTAMIZ FUTBOL, TRİBÜN VE BİRLİKTELİKTİR"
 
Kapalı Kale taraftar grubunun hesabından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Sayın Ali Koç'un katıldığı bir televizyon programında Kayserispor Kulüp Başkanı Ali Çamlı ile yapılan ikili görüşmeyi belirterek, başkanı olduğu camiaya yakışmayacak bir üslupla; 'Kem küm etti.' ifadelerini kullanmasını doğru bulmuyor, kabul etmiyoruz. Büyük Kayserispor camiası şehrimize gelen her takıma ve taraftarlarına kucak açmış, misafirperverlik göstermiştir. Gün ayrışma vakti değil, birleşme vaktidir. Kapalı Kale olarak Kayseri şehrimizin Kayserispor yöneticilerimizin daha fazla işin içine çekilmesini istemiyoruz. Biz de içinde bulunduğumuz bu zor günlerde taraftarı ayrıştırmamaya davet ediyoruz. Odak noktamız futbol, tribün ve birlikteliktir"

Google+ WhatsApp