KASKİ, SARIOĞLAN’DA İÇME SUYU TERFİ HATLARINI GÜÇLENDİRİYOR

KASKİ, SARIOĞLAN’DA İÇME SUYU TERFİ HATLARINI GÜÇLENDİRİYOR

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Sarıoğlan ilçesinde muhtelif bölgelerde içme suyu iletim kapasitesini arttırmak için 2 milyon 220 bin TL maliyet ile terfi hattı imalatı gerçekleştirildiğini kaydetti.Kayseri Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (KASKİ) Genel Müdürlüğü, insan ve çevre sağlığını korumak için başlattığı projelerini planlı bir şekilde sürdürüyor.

Merkez ve ilçelerde altyapı kavramına giren tüm hizmetleri eksiksiz şekilde yerine getirmeye çalışan KASKİ, yeni yerleşim yerleri için yeni hatlar imal etmeye devam ediyor.  Bunun yanı sıra belirlenen bölgelerde hat yenileme çalışmalarına da hız verildi.

“Hizmet Bizim İşimiz”

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, ilçe yatırımlarına büyük önem verdiklerini belirterek, “Sorunsuz hizmet sunma noktasında ilk gün ki heyecanımız ile çalışmalarımıza devam edeceğiz.” dedi. 

Başkan Büyükkılıç, ilçelerde özellikle yaz aylarında nüfus artışına bağlı olarak su sorunu yaşanmaması için yeni kaynak arayışlarının sürekli sürdürüldüğünü belirterek şunları kaydetti:

“İlçelerimiz bizim göz bebeğimiz. Merkezde ne yapılıyor ise ilçelerimize de aynı hizmeti götürmek için elimizden geleni yapıyoruz. Bu anlamda Sarıoğlan ilçemize bağlı Yerlikuyu Mahallesi’nde içme suyu terfi hattı imalatı yapıyoruz. İş kapsamında 160’lık 16 ATÜ OPVC borular ile toplam 1000 metre hat imalatı gerçekleştiriyoruz. 2023 yılı içerisinde açılan sondaj kuyumuzu depomuz ile irtibatlandırarak olası susuzluk sorununu çözüyoruz. İnşallah 2 milyon 220 bin TL yatırım bedeli ile gerçekleştirilen işimiz tamamlandığında bölge halkımız yeterli miktarda kesintisiz sağlıklı içme suyuna kavuşacak. Hayırlı olsun. Hizmet bizim işimiz. İhtiyaç önceliğine göre çalışmalarımız devam edecek.”

Google+ WhatsApp