KASKİ, TALAS REŞADİYE’DE İÇME SUYU HATLARINI YENİLİYOR

KASKİ, TALAS REŞADİYE’DE İÇME SUYU HATLARINI YENİLİYOR

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (KASKİ) Genel Müdürlüğü, daha sağlıklı ve modern altyapı için Talas ilçesi Reşadiye Mahallesi’nde ekonomik ömrünü tamamlamış toplam uzunluğu 4 bin metre olan içme suyu hatlarını yeniliyor.

KASKİ Genel Müdürlüğü, kent genelinde yerleşim yerlerini içme suyu ve kanalizasyon altyapı ağı ile donatmaya devam ediyor.

Merkez, ilçe ayrımı yapmadan eşit hizmet anlayışı ile seferber olan KASKİ, bir yandan yeni şebeke hattı imalatını son hızla sürdürürken, diğer yandan zamanla işlevini yitirmeye başlayan mevcut hatları ise son teknolojik malzemeler kullanarak değiştiriyor.

Bu kapsamda, Talas İlçesi’ne bağlı Reşadiye Mahallesi’nde abonelere daha sağlıklı ve kaliteli içme suyu iletimi için muhtelif bölgelerde ekonomik ömrünü tamamlamış toplam 4 bin metre uzunluğundaki içme suyu şebeke hattı yenileniyor.

Aynı zamanda iş kapsamında hatların çapları da büyütülerek özellikle yaz aylarında artan nüfus ile orantılı olarak yüksek kesimlerde yaşanması muhtemel yetersizliğin de önüne geçilmesi planlanıyor.

Google+ WhatsApp