Kastamonu´ya 8 Uzman, 18 Pratisyen Hekim Atandı Vedat Yunus İkizoğlu Kastamonu

Sağlık Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğünün 59. Dönem Devlet Hizmet Yükümlülüğü kapsamında Kastamonu merkez ve ilçelerine 8 uzman ile 18 pratisyen doktor ataması yapıldı. Sağlık Bakanlığı Personel G

Sağlık Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğünün 59. Dönem Devlet Hizmet Yükümlülüğü kapsamında Kastamonu merkez ve ilçelerine 8 uzman ile 18 pratisyen doktor ataması yapıldı.
Sağlık Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü toplantı salonunda 31 Ekim Cuma günü gerçekleştirilecek olan kura çekimi sonrası görev yerleri belirlenen adaylar atandıkları hastanelerde 1 ay içerisinde iş başı yapacak.
Kastamonu Dr. Münif İslamoğlu Devlet Hastanesi´ne 2 tane çocuk sağlığı ve hastalıkları uzmanı, kardiyoloji uzmanı, plastik, rekonstrüktif ve estetik cerrahi, ruh sağlığı ve hastalıkları uzmanı ile tıbbi biyokimya, Tosya Devlet Hastanesi´ne de radyoloji ile ortopedi ve travmatoloji uzmanı atanacak.
Sağlık Bakanlığı ayrıca Abana Devlet Hastanesi´ne 1, Azdavay Devlet Hastanesi´ne 1, Bozkurt Devlet Hastanesi´ne 2, Cide Devlet Hastanesi´ne 2, Daday Devlet Hastanesi´ne 2, Devrekani Devlet Hastanesi´ne 1, Kastamonu Dr. Münif İslamoğlu Devlet Hastanesi´ne 7 ve İnebolu Devlet Hastanesi´ne de 2 pratisyen hekim ataması gerçekleştirecek.
(Vİ-OA-GS-Y)

23.10.2014 14:19:22 TSI

Google+ WhatsApp