KAYSERİ BULUŞMALARI PLATFORMU BAŞKANI KARAGÖZ’DEN BAŞKAN ÇAĞAN’A ZİYARET

KAYSERİ BULUŞMALARI PLATFORMU BAŞKANI KARAGÖZ’DEN BAŞKAN ÇAĞAN’A ZİYARET

Kayseri Buluşmaları Platformu Başkanı Ali Karagöz, Kayseri Yozgatlılar Federasyonu Başkanlığına seçilen Deniz Çağan’a tebrik ziyaretinde bulundu.

Kayseri Buluşmaları Platformu Başkanı Ali Karagöz ve yönetimi Kayseri Yozgatlılar Federasyonu Başkanı Deniz Çağan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Ziyarette Kayseri Yozgatlılar Federasyonu’ndan  Başkan Yardımcısı Ersan Dağdeviren, Genel Sayman Koray Can ve Yönetim Kurulu Üyesi Emrullah Doğan yer aldı.

Ziyarette konuşan Kayseri Yozgatlılar Federasyonu başkanlığına seçilen Deniz Çağan, “Bizleri ziyaretiniz memnuniyet vericidir. Biz bundan önceki süreçte sizlerle bazı konularda istişare etmiştik. Pandemi süreci olunca projemizi biraz daha erteleme gereği duyduk. İnşallah bu dönemde bizimde Yozgatlılar Federasyon Başkanı olduğumuz dönemle birlikte bu çalışmamızı hayata geçirmeyi arzu ediyoruz” dedi.

Kayseri Buluşmaları Platformu Başkanı Ali Karagöz, “Kayseri Yozgatlılar Federasyonu başkanlığına seçilen Deniz bey’e ziyarette bulunduk. Bizlerin her zaman yanlarında oldular. Her işimizde ailesiyle birlikte bu memleket için yapmadığı şeyler kalmadı. O konudan da dolayı da kendisini örnek alıyoruz. Bundan dolayı da kendisine nezaket ziyareti yapmak istedik. Tebrik ediyoruz” diye konuştu. 

Google+ WhatsApp