Kayseri'de Sosyal Medyanın Etkileri

Kayseri'de Sosyal Medyanın Etkileri Ve Olumlu Kullanma Yöntemleri Anlatıldı

Kayseri'de Sosyal Medyanın Etkileri Ve Olumlu Kullanma Yöntemleri Anlatıldı

Genç Memur-Sen ile Toç Bir-Sen Kayseri Şubesi tarafından sivil toplum kuruluşlarına sosyal medyanın etkileri ve sosyal medyayı olumlu kullanma yöntemleri anlatıldı.
Şehir Tiyatrosunda düzenlenen programa Memur-Sen İl Temsilcisi Aydın Kalkan, Genç Memur-Sen İl Temsilcisi Mehmet Mücahit Yıldız, Toç Bir-Sen Kayseri Şube Başkanı Murat Kuzkale, program yapımcısı Mehmet Toprak, Yeni Akit Gazetesi Yazarı Hacı Yakışıklı, Milat Gazetesi Ankara Temsilcisi Bayram Zilan, sendika üyeleri ve davetliler katıldı. Programda konuşan Toç Bir-Sen Kayseri Şube Başkanı Murat Kuzkale, “Sivil toplum kuruluşlarının medya ve sosyal medyadaki etki ve etkinlikleri konulu bir program düzenledik. Bu programda sendika olarak kazanımlarımızın sosyal medya üzerinden etkin bir şekilde duyurulması, kazanımlarımızın farklı sendikalar tarafından kendilerinin kazanımı gibi aktarıldığını gördüğümüzde böyle bir program yapma ihtiyacı hissettik. Umarım sivil toplum kuruluşları için faydalı olur” diye konuştu.
Genç Memur Sen İl Temsilcisi Mehmet Mücahit Yıldız ise, “Biliyorsunuz sosyal medyanın günümüzde etkileri oldukça fazla. Bizler biliyoruz ki hiç önem vermediğimiz bir olay sosyal medyada patlayabiliyor. Bu bir kar tanesinin yukarıdan düşerken çığ oluşturması gibi etki yaratabiliyor. Bu noktada bazı eksikliklerimiz olduğunu düşündük. Örneğin Gezi Olayı gençlerin ilgisini çekti büyüyerek devam etti bu iyi bir olay değildi. Biz sosyal medyanın iyi olaylar içinde bu şekilde kullanılabileceğini düşünüyoruz. Bu bağlamda gençlere çok iş düşüyor. Çalışmalarımızı sosyal medyada daha profesyonel bir şekilde duyurmak için böyle bir program düzenledik. Medyayı etkin bir şekilde ve iyi yönde nasıl kullanabiliriz bugün burada bunu öğreneceğiz” şeklinde konuştu.
Yıldız’ın konuşmasının ardından, program yapımcısı Mehmet Toprak, Yeni Akit Gazetesi Yazarı Hacı Yakışıklı, Milat Gazetesi Ankara Temsilcisi Bayram Zilan salonda bulunanlara sosyal medyanın etkileri ve sosyal medyayı olumlu kullanma yöntemleri anlattı.

Google+ WhatsApp