Kayseri İl Müftüsü Güven Pınarbaşı İlçe Müftülüğü'nü Ziyaret Etti

Kayseri İl Müftüsü Güven Pınarbaşı İlçe Müftülüğü'nü Ziyaret Etti

Kayseri İl Müftüsü, Doç. Dr. Şahin Güven, Sarız ve Pınarbaşı ilçelerinde İlçe Müftülükleri bünyesinde görev yapan personel ile yapılan tanışma toplantısına katıldı.
İlk olarak Sarız’a giden Müftü Güven, burada İlçe Müftüsü Süleyman Yavuz ile Sarız’da görev yapan, İmam-Hatip ve Müezzin-Kayyımlar ile bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantıda Müftü Güven, personele görevleri ile ilgili dini ve mesleki konularda tavsiyelerde ve tecrübe paylaşımında bulundu.
Müftü Güven’in bir sonraki durağı ise Pınarbaşı ilçesi oldu.
Burada da Pınarbaşı İlçe Müftülüğü bünyesinde görev yapan personel ile yapılan tanışma toplantısına katılan Güven, Camilerde devam eden Yaz Kur’an kursu ve çalışmalar hakkında İlçe Müftü vekili Ramazan Paksoy’dan bilgi aldı.
Toplantıya İlçe Müftü vekili Ramazan Paksoy ile Pınarbaşı’nda görev yapan İmam-Hatip, Müezzin-Kayyım ve Kur’an Kursu öğreticileri katıldı.
Pınarbaşı Merkez Karslı Camiinde yapılan tanışma toplantısında Konuşan İl Müftüsü Doç. Dr. Şahin Güven “Kur’an a ne kadar hizmet edersek Kur’an bizi o kadar aziz eder. Toplumun her kesimine Dinimizin güzelliklerini anlatmalıyız Camii içerisinde cemaatimizle iyi diyaloglar kurarak bu diyaloğu cami dışında da devam ettirmeliyiz” dedi.

Kayseri İl Müftüsü Güven Pınarbaşı İlçe Müftülüğü'nü Ziyaret Etti

Google+ WhatsApp