Kayseri Kızılay Hastanesine Anlamlı Bağış

Kayseri Kızılay Hastanesine Anlamlı Bağış

Kayseri’de yaşayan 73 yaşındaki Döndü Öztürk, rüyasında ihtiyaç sahiplerine bağışta bulunarak “hayır işlediğini” gördü. Öztürk, gördüğü bu rüyayı gerçeğe dönüştürmek istedi ve Kayseri Kızılay Hastanesine 475 Bin TL bağışta bulundu. Döndü Öztürk’ün bağışladığı bu para ile Hastaneye Laporoskopik cerrahi görüntüleme sistemi cihazı alındı.

Kayseri’de yaşayan Döndü Öztürk bir gün rüyasında hayır işleyerek ihtiyaç sahiplerini sevindirdiğini ve aynı zamanda da bu davranışıyla çevresine örnek olduğunu gördü. Gördüğü bu rüyayı yakınları ile paylaşan Öztürk rüyasını gerçeğe dönüştürmek istedi. Yastık altında tuttuğu tüm nakit varlığı olan 475 bin TL tutarındaki birikimini Kayseri Kızılay Hastanesine bağışladı.

 

Yardım kampanyalarına katkısı olacağını düşündüğünü belirten Döndü Öztürk, bağışta bulunduğu Kayseri Kızılay Hastanesini Ziyaret etti. Öztürk, “rüyamdan çok etkilendim. O günden sonra bir yere bağışta bulunmak istedim. Çok güzel bir şey yaptım. Çok huzurluyum. Üstünden büyük bir yük kaldı. Allah bana soracaktı. İnşallah hastalarımıza şifa olur” diye konuştu.

 

Kayseri Kızılay Şube Başkanımız Cafer Beydilli: Tüm bağışçılarımıza Hastanemize destek olmaya davet ediyoruz

“Döndü Öztürk tarafından hastanemize bağışlanan Laporoskopik cihazı hastanemize teslim edilmiştir. Bu nedenle biz bu bağışı yapan Döndü Öztürk’e teşekkür ediyoruz. Sağolsun böyle bir bağışla hastanemize böyle bir katkıda bulunmuştur. Diğer bağışçılarımızın da hastanemize katkıda bulunmaya davet ediyoruz” diye konuştu.

Google+ WhatsApp