Kayseri'nin En Sevilen Noktası Forum Kayseri'de

Kayseri'nin En Sevilen Noktası Forum Kayseri'de

Kayseri'nin En Sevilen Noktası Forum Kayseri'de

Forum Kayseri, Kayserililere ve şehre gönül verenlere anlamlı bir jest yaparak dünyanın pek çok önde gelen şehrinde yer alan
3 boyutlu ‘Love’ yazısını Kayseri’ye hediye etti.
Forum Kayseri, şehrin merkezinde yer alan eşsiz konumunu ‘Love’ yazısı ile taçlandırdı.
2011 yılından bu yana Kayserililerin ve şehri ziyaret edenlerin vazgeçilmez buluşma noktası olan Forum Kayseri, dünyanın pek çok önde gelen şehrinde yer alan ‘Love’ yazısını Kayseri’ye kazandırdı.
Kayseri’nin yeni simgesi olmaya aday ‘LoveKayseri’ yazısına Kayserililerin ve Kayseri hasreti çeken gurbetçilerin ilgisi yoğun oldu. Forum Kayseri’nin Facebook sayfasına yüklenen fotoğraf kısa sürede 2 bine yakın takipçi tarafından beğenildi.
Forum Kayseri yetkilileri, şehrin simgesi olacak bir uygulamayı Kayseri’ye kazandırmaktan büyük mutluluk duyduklarını belirterek, “Benzerleri, başta Amsterdam olmak üzere Avrupa’nın ve dünyanın pek çok önde gelen kentinde görülen ‘Love’ yazısı, artık kentimizde Forum Kayseri’nin önündeki alanda yer alıyor. Yeniliği seven ve yeniliğe açık olan Kayserililere gurur duyacakları bir logo kazandırdık. Yolu Forum Kayseri’den geçenler, LoveKayseri yazısı önünde durarak mutlaka fotoğraf çektiriyor. Herkes çok güzel övgü dolu sözlerle bizi tebrik ediyor. Özellikle Kayserili gurbetçilere, şehirden ayrılırken yanlarında götürecekleri anlamlı bir anı hediye ettiğimiz için çok mutluyuz. Şehrin yaşam ve buluşma noktasıydık ve LoveKayseri ile bunu daha da perçinledik” diye konuştu.

Google+ WhatsApp