Kayseri Pancar Ekicileri Kooperatifi Başkanı Hüseyin Akay:

Kayseri Pancar Ekicileri Kooperatifi Başkanı Hüseyin Akay:

Kayseri Pancar Ekicileri Kooperatifi Başkanı Hüseyin Akay:

Kayseri Pancar Ekicileri Kooperatifi Başkanı Hüseyin Akay, 7 Haziran’dan bu yana yaşanan sıkıntıların, terörün, acıların, ekonomik dalgalanmaların istikrarın bozulmasından kaynaklandığını açıkladı.
Başkan Akay; ‘ İstikrar varsa, huzurda var, büyüme de var, gelişme de var. Bu sebeple yeniden yapılacak seçimde sandıktan istikrar çıkmalı, ülke olarak hepimizin istikrara ihtiyacı var’ dedi.
7 Haziran’dan buyana geçen yaklaşık 3 aylık sürede terör başta olmak üzere, ekonomi de, istihdam da, yatırımlarda ciddi sıkıntıların baş gösterdiğini, hatırlatan Başkan Akay, vatandaşın huzursuz olduğunu, psikolojisinin bozulduğunu söyledi.
İstikrarın kalkınma, gelişme, toplumun huzur ve refahı açısından olmazsa olmaz öneme sahip olduğunu dile getiren Başkan Hüseyin Akay yaptığı yazılı açıklama da şu görüşlere yer verdi: 7 Haziran’dan sonra ortaya çıkan siyasi tabloyu fırsat bilen, terör örgütleri hain emellerini gerçekleştirmek için silaha sarılmış ve neredeyse her gün şehit haberleriyle yüreğimize ateş düşürmektedirler. Bununla birlikte ekonomi de dalgalanmalar baş göstermiş, altın ve döviz tarihi zirveleri görmüştür. Toplumsal huzur yerini endişeye ve kaosa bırakmıştır. İstikrar ve huzur ortamıyla büyüyen, gelişen, her alanda büyük yatırım ve atılımlara imza atan ülkemiz, karanlığa çekilmek istenmektedir. İşte bu olumsuzlukların altında istikrarın bozulması yatmaktadır. Kasım ayında yapılacak erken seçimin istikrarın çok güçlü bir biçimde yeniden tesis edilmesine vesile olmasını diliyor, aziz milletimizin sağduyuyla, istikrar ve huzur ortamını hakim kılacağına yürekten inanıyorum’

Google+ WhatsApp