Kategori : Kayseri

TALAS MİLLET BAHÇESİ JÜRİSİ  İNCELEMELERDE BULUNDU

TALAS MİLLET BAHÇESİ JÜRİSİ İNCELEMELERDE BULUNDU

Talas Belediyesi, Millet Bahçesi için düzenlenecek proje yarışmasının jürisini ağırladı. Alanında uzman kişilerden oluşan jüri üyeleri, Talas Millet Bahçesi sahasını gezerek incelemelerde bulundu.Farklı şehirlerden gelen mimarlık, peyzaj ve şehir planlama alanlarında uzman jüri üyeleri proje alanını inceleyerek değerlendirmeler yaptı.

HİZMETLERDEN MEMNUN KALAN VATANDAŞLARDAN BAŞKAN ÇOLAKBAYRAKDAR’A TEŞEKKÜR

HİZMETLERDEN MEMNUN KALAN VATANDAŞLARDAN BAŞKAN ÇOLAKBAYRAKDAR’A TEŞEKKÜR

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar’ın Erciyesevler’e yaptığı tesislerden parklara kadar tüm hizmetlerden dolayı dört dörtlük bir mahalle inşa edildiğini belirten vatandaşlar, refah seviyesini yükselten Başkan Çolakbayrakdar’a dualar edip, teşekkürlerini iletti. Kocasinan’da spordan sanata, kültürden eğitime her alanda hizmet sunan yaşam alanları inşa ettiklerini belirten Başkan Çolakbayrakdar ise “ 7’den 70’e herkesin Belediye Başkanı olabilme şuuru ile her yaşa, her sosyal dokuya uygun projeler üretiyoruz. Bütün gayretimiz, Kayseri’nin değerini artırmaktır” dedi.

KASKİ’DEN 22 MART DÜNYA SU GÜNÜ’NDE 22 ADET SONDAJ KUYUSU

KASKİ’DEN 22 MART DÜNYA SU GÜNÜ’NDE 22 ADET SONDAJ KUYUSU

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (KASKİ) Genel Müdürlüğü, 22 Mart Dünya Su Günü’nde 22 adet sondaj kuyusu açılacağını bildirdi. Proje tamamlandığında yaklaşık 70 bin kişinin su ihtiyacının karşılanacağı tahmin ediliyor.

BÜYÜKŞEHİR’DEN YENİ BİR AKILLI BİSİKLET PAYLAŞIM SİSTEMİ

BÜYÜKŞEHİR’DEN YENİ BİR AKILLI BİSİKLET PAYLAŞIM SİSTEMİ

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Ulaşım A.Ş. tarafından geliştirilen ve son teknolojik altyapıya sahip olan Kaybis Versiyon-2 Akıllı Bisiklet Paylaşım Sistemi’ni yerinde inceledi. Ulaşım A.Ş. tarafından geliştirilen Yeni Nesil Bisiklet Paylaşım Sistemi Kaybis Versiyon-2’yi yerinde inceleyen ve proje hakkında Kayseri Ulaşım A.Ş. Genel Müdürü Feyzullah Gündoğdu’dan bilgiler alan Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, yeni projenin TÜBİTAK onaylı olduğunu söyledi.

TALAS’TA NEVRUZ BİR BAŞKA GÜZEL

TALAS’TA NEVRUZ BİR BAŞKA GÜZEL

Talas’ta Nevruz bir başka kutlandı. Talas Belediyesi tarafından Nevruz etkinlikleri kapsamında üstü açık gezi otobüsüyle mehter eşliğinde ilçe genelinde kutlama yapıldı.

7 dil bilen fuhuş çetesi lideri tutuklandı

7 dil bilen fuhuş çetesi lideri tutuklandı

KAYSERİ'de 13 yabancı uyruklu kadını zorla fuhuş yaptırdığı iddiasıyla gözaltına alınan 4 kişiden, 7 dil bilen çete lideri B.Ö. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

BAŞKAN ÇOLAKBAYRAKDAR, GARA VE BİTLİS ŞEHİTLERİNİN ANISINA AĞAÇ DİKTİ

BAŞKAN ÇOLAKBAYRAKDAR, GARA VE BİTLİS ŞEHİTLERİNİN ANISINA AĞAÇ DİKTİ

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, AK Parti Kocasinan Gençlik Kolları ile birlikte Gara ve Bitlis’te şehit olan asker ve polislerin anısına ağaç dikti. Gara ve Bitlis şehitlerinin anısına ağaçları toprakla buluşturduklarını belirten Başkan Çolakbayrakdar, “Daha yeşil Kocasinan ve yemyeşil bir Kayseri için her gün farklı noktada ağaçlandırma çalışmalarımız devam edecek.” dedi.

SPORCU FABRİKASI HIZ KESMİYOR

SPORCU FABRİKASI HIZ KESMİYOR

Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın tarafından hayata geçirilen ‘Sporcu Fabrikası’ faaliyetlerine devam ediyor. Geçen ay başlatılan karate kursu ile Talaslı gençler ve çocuklar, milli antrenör eşliğinde savunma sanatının inceliklerini öğreniyor.

MELİKGAZİ'DEN YİNE BİR İLK

MELİKGAZİ'DEN YİNE BİR İLK

Çevre kirliliğini önlemek ve geri dönüşüm atıklarını ekonomiye yeniden kazandırmak için örnek ve referans çalışmalara devam eden Melikgazi Belediyesi Kayseri'de bir ilki daha hayata geçirerek Mobil Atık Getirme Merkezi’ni ilçenin farklı noktalarına yerleştirdi."Geleceğimizi düşünerek çevremizi korumaya devam edeceğiz." diyen Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, "Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından 12.07.2019 tarih 30829 sayılı Resmi Gazetede yayınlanan Sıfır Atık Yönetmeliği kapsamında, Melikgazi'de Sıfır Atık sloganı ile sıfır atık çalışmalarına başladık dedi.

BÜYÜKKILIÇ: TİCARETİN ANAYASASI YENİDEN YAZILACAK

BÜYÜKKILIÇ: TİCARETİN ANAYASASI YENİDEN YAZILACAK

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, 6 bin yıllık tarihi ile birçok medeniyetlere ev sahipliği yapan Kayseri’de sürdürülen kazı çalışmalarının Kültür ve Turizm Bakanlığı’nca 12 aylık süreç içerisine dâhil edildiğini belirterek, “Tarihi manada ticaretin anayasası belki yeniden yazılacak” dedi.Kayseri’nin 6 bin yıllık ticari, tarihi ve kültürel geçmişe sahip örnek bir turizm şehri olarak anılması için gayret gösteren Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, kentin dört bir yanında devam eden kazı çalışmalarının 12 ay boyunca yapılabileceğini söyledi.

BÜYÜKKILIÇ: “BİR DAMLA SUYU İSRAF ETMEMELİYİZ”

BÜYÜKKILIÇ: “BİR DAMLA SUYU İSRAF ETMEMELİYİZ”

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Dünya Su Günü dolayısıyla su israfına dikkat çekerek, “Denizin, deryanın dibinde, merkezinde olsak da bir damla suyu israf etmemeliyiz” dedi. Başkan Büyükkılıç, 22 Mart Dünya Su Günü dolayısıyla açıklamasında, Kayseri’de kesintisiz ve sağlıklı su teminine yönelik çalışmaların yürütüldüğünü ve geleceğe yönelik planlamaların yapıldığını belirterek, su tasarrufu konusuna dikkat çekti.

ŞEHRİMİZİN RENGİNİ MAVİYE ÇEVİREBİLİRİZ

ŞEHRİMİZİN RENGİNİ MAVİYE ÇEVİREBİLİRİZ

Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan son günlerde artan vaka sayılarına dikkat çekerek uyarılarda bulundu. Başkan Özdoğan, vatandaşları Maske-Mesafe-Temizlik kurallarına riayet ederek “Covid19'u birlikte yenebilir, şehrimizin rengini maviye çevirebiliriz” 2020 yılında yaşanan ve halen devam eden pandeminin her ne kadar işleri etkilese de belediye olarak bu süreci en iyi şekilde değerlendirdiklerini hatırlatan Başkan Özdoğan, özellikle son günlerde artan vaka sayılarına dikkat çekti. Hacılar Belediyesi olarak pandemi sürecinde 400 bin adet maske ürettiklerini hatırlatan Özdoğan, ‘’Elimizdeki maskeleri kamu kurum ve kuruluşlarına ve vatandaşlarımıza ücretsiz veriyoruz. dedi.