Kategori : Kayseri

BAŞKAN TOK, HOCALI KATLİAMI’NI UNUTMADI

BAŞKAN TOK, HOCALI KATLİAMI’NI UNUTMADI

Milliyetçi Hareket Partisi Kayseri İl Başkanı Serkan Tok, insanlık ayıbı Hocalı Katliamı’nı 29. yıldönümünde unutmadı. Başkan Tok, mesajında; “Türk-İslam dünyasının her zaman yanındayız. Bütün dünya bilmelidir ki; bir ölür, bin diriliriz! Asla esarete boyun eğmeyiz” dedi.

KAYSERİ MUTFAĞI, “UNESCO” YOLUNDA

KAYSERİ MUTFAĞI, “UNESCO” YOLUNDA

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kayseri’yi gastronomi alanında Birleşmiş Milletler Eğitim, Bilim ve Kültür Örgütü'nün (UNESCO) Yaratıcı Şehirler Ağı’na dâhil edebilmek için yeni bir toplantı yaparak, UNESCO Milli Komisyon Başkanı Prof. Öcal Oğuz ile görüştü.

BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ’TAN DUYARLILIK GÖSTEREN ŞOFÖRLERE ÖDÜL

BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ’TAN DUYARLILIK GÖSTEREN ŞOFÖRLERE ÖDÜL

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, iki ayrı otobüs içerisinde fenalaşan yolcuları güzergâh değiştirerek hastaneye götüren kahraman şoförleri kutladı. Şoförlerin çabasının özel halk otobüsünde bulunan güvenlik kamerasına yansıdığını ifade eden Başkan Büyükkılıç, "İnsani görevlerini en güzel biçimde gerçekleştirdiler. Bu duyarlı davranışlarından dolayı şoförleri tebrik ediyorum" dedi.

BORSA OYUN MU? KUMAR MI? YOKSA YATIRIM MI?

BORSA OYUN MU? KUMAR MI? YOKSA YATIRIM MI?

2020 yılında borsamıza yeni giren yatırımcı sayısı 700,000 kişi daha artarak tüm zamanların en yüksek sayısına ulaşarak 1.9 milyon kişiye ulaştı. Yeni yatırımcıların büyük bir bölümü ise küçük yatırımcı olması ise hayli dikkat çeken bir husus olarak dikkatleri çekmektedir.

BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ, İL PANDEMİ KURULU TOPLANTISI’NA KATILDI

BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ, İL PANDEMİ KURULU TOPLANTISI’NA KATILDI

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, İl Pandemi Kurulu Toplantısı'na katıldı. Büyükkılıç, maske, mesafe ve hijyen kuralları ve tedbirler konusunda hatırlatmada bulundu.Vali Şehmus Günaydın başkanlığındaki toplantıya Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, video konferans yöntemiyle katıldı.

Özbekistan İşadamları Heyetinden KAYSO’ya Ziyaret

Özbekistan İşadamları Heyetinden KAYSO’ya Ziyaret

Özbekistan İhracatçılar Birliği Başkanı Muhtar Umarov başkanlığında 15 kişiden oluşan Özbek işadamları heyeti Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) öncülüğünde Kayseri Sanayi Odası’nı ziyaret etti. Misafirlere KAYSO Yönetim Kurulu Üyeleri Nuh Mehmet Akkaş ve M. Nebi Doğan ile Meclis Katip Üyesi Sedat Böyük eşlik etti.

BAŞKAN YALÇIN VE AFACANLAR KAMERA KARŞISINDA

BAŞKAN YALÇIN VE AFACANLAR KAMERA KARŞISINDA

Kameralar karşısına geçen Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın öğrencilerle sohbet programı çekti. ‘3 Afacan 1 Başkan’ programının moderatörlüğünü yapan Başkan Yalçın, hem soru sordu hem de soruları cevapladı.Talas’taki çeşitli okullarda eğitim gören İdilsu Karacan (12), Aslınur Efesoy (11) ve Ahmet Yasir Batır (8) ile birlikte ‘3 Afacan 1 Başkan’ programının ilk bölüm çekimlerini gerçekleştiren Başkan Yalçın, çocuklarla keyifli bir sohbet gerçekleştirdi.

“KAYSERİ'NİN GİRİŞİMCİLİĞİNİN  EN GÜZEL ÖRNEĞİNİ GÖSTERDİNİZ”

“KAYSERİ'NİN GİRİŞİMCİLİĞİNİN EN GÜZEL ÖRNEĞİNİ GÖSTERDİNİZ”

Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, kendi kurdukları sistemle araçları cep telefonuyla çalıştırıp yönlendiren oto ustası gençlerle buluştu. Başkan Yalçın, genç ustalara “Kayseri’nin girişimci ruhunun en güzel örneğini gösterdiniz.” dedi.Başkan Yalçın, yaptıkları sistemle araçları cep telefonuyla yönlendiren Yalçın Abravcı (23), İsmail Aydoğan (24), Taha Candan (23) ve Suat Güngör’ü (23) makamında ağırladı. Genç ustaların ikisinin kendisi gibi Kartal Endüstri Meslek Lisesi mezunu olduğuna dikkat çeken Başkan Yalçın, kendilerini tebrik edip bundan sonraki hedefleri için katkı sözü verdi

KOCASİNAN’DA SELÇUKLU MİMARİSİ TARZINDA MODERN KEMERLİ ŞADIRVANLAR

KOCASİNAN’DA SELÇUKLU MİMARİSİ TARZINDA MODERN KEMERLİ ŞADIRVANLAR

İlçe genelinde cami avlularındaki şadırvanları Selçuklu Mimarisi tarzında yenileyen Kocasinan Belediyesi, 4 yılda toplam 11 adet kemerli şadırvan yaptı. Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, yapılan çalışmanın şehrin estetiğini ön planda tutarak, örnek alınacak bir çalışma olduğunu söyledi.

MELİKGAZİ ŞEHİR MERKEZİNDE TRAFİĞİ RAHATLATIYOR

MELİKGAZİ ŞEHİR MERKEZİNDE TRAFİĞİ RAHATLATIYOR

Şehir merkezini misafir odasına benzeten Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, şehir merkezinde otopark ve trafik düzenlemesi çalışmaları yaparak, merkezin daha rahat ve nefes alan bir yer olacağını söyledi. Melikgazi Belediyesi olarak bir yıldır düzenli otoparklar ile trafiğin akışını rahatlatma ile ilgili çalışma yapıldığını söyleyen, “Melikgazi Belediyemizin misafir odası olarak tabir ettiğimiz şehir merkezinde otopark ve trafik düzenlemesi ile ilgili güzel bir çalışmayı bir yıldır yürütüyoruz dedi.