Kategori : Kayseri

KURU YAPRAKLAR GERİ DÖNÜŞÜYOR,  MELİKGAZİ’NİN PARKLARINA GÜBRE OLUYOR

KURU YAPRAKLAR GERİ DÖNÜŞÜYOR, MELİKGAZİ’NİN PARKLARINA GÜBRE OLUYOR

Melikgazi Belediyesi ilçe genelinde kış mevsimi öncesi başlattığı temizlik çalışmalarını aralıksız devam ettiriyor. Melikgazi'de sararıp düşen yapraklar geri dönüşüm yolu ile ilçenin parklarına gübre olarak yeniden hayata kazandırılıyor. Melikgazi Belediyesi olarak daha etkin ve verimli hizmeti en ekonomik olarak sunmanın gayreti içinde olduklarını söyleyen Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, "Melikgazi ilçesi genelinde 4 adet kepçe ve 4 adet kamyon ile vatandaşın çıkartmış oldukları bağ ve bahçe atıklarını temizliyoruz dedi.

Kayserili Bir Aile İle Birlikte Mandalina Topladı

Kayserili Bir Aile İle Birlikte Mandalina Topladı

AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki Kayserili Bir Ailenin Evinde Saksıda Yetiştirdiği Mandalinaları birlikte Toplama Talebini Geri Çevirmedi.

Boş evde mahsur kalan güvercini kurtarma seferberliği

Boş evde mahsur kalan güvercini kurtarma seferberliği

KAYSERİ'de, bacadan girdiği boş apartman dairesinde mahsur kalan güvercin, polis ve itfaiye ekiplerinin çalışmasıyla kurtarıldı. İtfaiye merdiveniyle balkona çıkan ekipler, levyeyle kapıyı açarak, güvercini aldı.

BAŞKAN ÇOLAKBAYRAKDAR, “KIRSAL KALKILMADA ÖNCÜ BELEDİYEYİZ”

BAŞKAN ÇOLAKBAYRAKDAR, “KIRSAL KALKILMADA ÖNCÜ BELEDİYEYİZ”

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, 2020 yılında kırsal mahallelerde toplam 700 bin metrekare stabilize yol, 6 bin metraj kaldırım ve 100 noktada teknik çalışma gerçekleştirdiklerini ve yapılan hizmetlerle kırsal kalkınmada öncü belediye olduklarını söyledi.

MONDİHOME’UN GÜÇLÜ BÜYÜME ATAĞI

MONDİHOME’UN GÜÇLÜ BÜYÜME ATAĞI

Mobilya sektörünün genç, dinamik ve fonksiyonel ürünleriyle öne çıkan markası Mondihome, yenilenen imajı, dikkat çekici koleksiyonları ve artan üretim kapasitesine bir başarı daha ekledi. 2020 yılında mağazacılık alanında da önemli yatırımlar gerçekleştirerek ciddi bir büyüme sağladı. Bir yıl içerisinde 100 yeni mağazayı bayi ağına kazandıran marka, önümüzdeki dönemde de güçlü hedeflerle büyümeye ve mobilya sektörünün oyun kurucularından olmaya kararlı.

SONBAHAR DÖNEMİNDE 228 İŞ YERİ AÇMA RUHSATI VERİLDİ

SONBAHAR DÖNEMİNDE 228 İŞ YERİ AÇMA RUHSATI VERİLDİ

2020 yılı Eylül ayı ile 9 Aralık tarihleri arasında 228 adet esnafa işyeri açma ruhsatı verildiğini belirten Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, "Pandemi dönemi olmasına rağmen sonbahar aylarında, yeni açılan işyerleri ile aynı zamanda ekonomiye ve istihdama katkı sağlanmıştır." dedi.