Kategori : Kayseri

BÜYÜKŞEHİR’DEN GENÇLİK MECLİSİ

BÜYÜKŞEHİR’DEN GENÇLİK MECLİSİ

Kayseri Büyükşehir Belediyesi bünyesinde Gençlik Meclisi kuruldu. Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’ın seçim vaatleri arasında bulunan Gençlik Meclisi ilk toplantısını yaptı. İlk toplantının açılışını yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, gençlik meclisini hiç kimsenin ideolojik yapı ve anlayış içinde değerlendirmemesini istedi ve belediyelerin hizmet yerleri olduğunu söyledi.

AKAY: YENİ NESİL VİZYONUNU DÜNYAYA AÇIYOR…

AKAY: YENİ NESİL VİZYONUNU DÜNYAYA AÇIYOR…

Kayseri Şeker’in yeni nesil iletişim dönemi, logo değişimi ve kurumsal kimlik standartlarının belirlenmesi, stratejik iletişim planının oluşturulması, yeni web sitesi ve sosyal medya hesaplarının kurumsallık çizgisine taşınması, görsel tasarımların ve video iletişiminin dijital iletişim konusunu içeren lansman’ı Kayseri şeker 15 Temmuz Şehitleri konferans salonunda düzenledi.

KAYSERİ’DE TURİZM  MASAYA YATIRILDI

KAYSERİ’DE TURİZM MASAYA YATIRILDI

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’ın da katılımıyla “Kayseri’de Turizm” konulu bir toplantı gerçekleştirildi. Dr. Cem Kınay ve eşi Elif Dağdeviren’in da katıldığı toplantıda Kayseri’nin turizm değerleri ile ilgili önemli tespitler yapıldı.

MÜSİAD Kayseri Şubesi 2019’u değerlendirdi

MÜSİAD Kayseri Şubesi 2019’u değerlendirdi

“Ekonomik olarak harpten çıktık” Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Kayseri Şubesi, 2019 yılını değerlendirirken, 2020’den beklentilerini de sıraladı. Yönetim Kurulu üyesi Mustafa Subaşı ise, Türkiye’ye ekonomik saldırıların 6 yıl önce Gezi olaylarıyla başladığını ileri sürdü.

Kayseri’nin Asayiş Raporu

Kayseri’nin Asayiş Raporu

Kayseri Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı Cinayet, Gasp, Ahlak ve Hırsızlık Büro Amirliği’nin 1 aylık faaliyetlerini kamuoyuyla paylaştı. Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, 15 Kasım- 14 Aralık tarihleri arasında Cinayet Büro Amirliği ekipleri, 2’si cinayet, 4 yaralama, 1 şüpheli ölümle ilgili işlem yaptı. 7 farklı olayla ilgili yakalanan 22 şüpheliden 8’i tutuklanırken, 5 kişi de Adli kontrol koşuluyla serbest bırakıldı.

KAYSERİ POLİSİNDEN UYUŞTURUCUYA GEÇİT YOK

KAYSERİ POLİSİNDEN UYUŞTURUCUYA GEÇİT YOK

Kayseri Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ‘uyuşturucu ile mücadele’ kapsamında bir ayda 282 kişiye işlem yaptı. Hakkında işlem yapılan 26 kişi ise tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 Kayseri polisi okul önlerinde göz açtırmadı

Kayseri polisi okul önlerinde göz açtırmadı

Kayseri Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube ekipleri, çocuklarını çalıştıran ailelere ceza yazdı. Polis, okul önleri, park, internet cafe ve oyun salonları ve okul servislerine yönelik denetimlerini arttırdı.

UMUDA ENGEL YOK

UMUDA ENGEL YOK

Hacılar İlçe Müftülüğünce Engelliler Günü dolayısıyla “Umuda Engel Yok” konulu program düzenlendi.

NİKAHTA 02.02.2020 YOĞUNLUĞU

NİKAHTA 02.02.2020 YOĞUNLUĞU

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, Melikgazi Belediyesi Nikâh Memurluğunda binlerce nikâh işlemi gerçekleştirildiğini ve 2019 yılının ilk on bir ayında 3 bin 638 nikâh yapıldığını söyledi.

KTB: Pastırmanın başkenti Kayseri’dir

KTB: Pastırmanın başkenti Kayseri’dir

Kayseri Ticaret Borsası (KTB) Başkanı Recep Bağlamış, son günlerde bazı illerin pastırmaya sahip çıkmasına tepki gösterdi. Başkan Bağlamış, “ Pastırmanın Başkenti Kayseri’dir ve hep öyle kalmaya devam edecektir. Bunun tartışılması dahi abesle iştigaldir. Pastırma konusunda Kayseri’nin Süper Ligdeki konumu tartışılamaz. Diğer iller ikinci, üçüncü hatta amatör ligde mücadele etmektedirler” diye konuştu.

HUZUR İÇİN GÖREVDELER

HUZUR İÇİN GÖREVDELER

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Zabıta Ekipleri, halkın sağlıklı gıda tüketmesi, hijyenik ve güvenilir yerlerden alışveriş yapabilmesi, çocuklarımızın güvenli bir şekilde servis hizmetini alması ve huzurlu bir hayatın sürdürülmesi için 24 saat görev yapıyor. Zabıta ekipleri, kanun ve yönetmeliklerde belirtilen görevlerini yaparken zaman zaman tepkilerle ve tehditlerle karşılaşmasına rağmen, görevini büyük bir titizlik ve kararlılıkla sürdürerek halkın yanında olmaya devam ediyor.